Představuji: brněnskou slow fashion značku pro těhotné a kojící maminky – MAMBI

Milé ženy, maminky – i vy, budoucí! Mám pro vás velmi zajímavý článek s tipem a doporučením na kvalitní, funkční a krásné oblečení, ideální na období těhotenství i kojení. Je od brněnské značky MAMBI a musím uznat, že to jsou opravdu skvělé věci, velmi příjemné, z perfektních materiálů a hlavně, slušivé. Navíc, u každého kousku je myšleno i na to, abyste daný model mohly nosit i kdykoliv jindy, mimo období těhotenství a kojení. Mrkněte a inspirujte se!

I když se mě těhotenství, ani období kojení aktuálně netýká, mám dvě děti a moc dobře si vzpomínám, jak bylo v době, kdy jsem byla těhotná, problém sehnat hezké a kvalitní těhotenské oblečení. Tenkrát jsem měla pocit, že oblečení pro těhotné je sice možná funkční, ale ne hezké, vše mi přišlo obyčejné, bez nápadu…zkrátka nudné.

V době těhotenství, kdy se tělo mění, samozřejmě oceníme zejména pohodlí, ale i tak, přece chceme, aby nám to také slušelo. A to i v době, kdy už máme miminko na světě a kojíme – v tomto období jsou ideální zase speciálně upravené šaty, trička…které nám kojení usnadňují.

V obchodech běžných módních řetězců je výběr oblečení pro těhotné a kojící maminky obecně špatný. Proto doporučuji zvolit vždy menší značky, které se právě na módu pro těhotné vyloženě zaměřují.

Jednou z takových značek, o které vám chci dnes napsat, je MAMBI! Jedná se o brněnský „slow fashion brand“, který nabízí kvalitní a designově krásnou módu pro těhotné i novopečené maminky, ovšem, jejich oblečení můžete nosit i kdykoliv jindy, i poté, co již nekojíte. 
Všechny kousky jsou ušité z velmi kvalitních materiálů, v duchu udržitelnosti, primární je pro značku kvalita, preciznost provedení a také, berou ohledy na životní prostředí, což se v dnešní době obzvláště cení.

MAMBI je brněnská firma, za kterou stojí manželský pár, Anastasia a Miroslav. Nabízí pod svou značkou kvalitně zpracované oblečení pro maminky, ale i ženy, které se chtějí oblékat originálně, kvalitně.

Oblečení MAMBI je opravdu propracované do posledních detailů. Sama jsem měla možnost si věci prohlédnout, vyzkoušet a nafotit a musím uznat, že každý kousek je tak příjemný a pohodlný!

Propracované jsou i střihy, u kterých je myšleno zejména na to, že ženské tělo se během těhotenství mění a roste. Modely jsou ušity i tak, aby ženám usnadňovaly kojení – nechybí důmyslné otvory na zipy, které jsou decentně ukryté do švů. I proto toto oblečení ženy mohou nosit stále, i když už nekojí.
Skvělé právě je, že oblečení MAMBI na první pohled rozhodně nepůsobí a nevypadá, jako vyloženě těhotenské, nebo kojící.

Co se pak týká použitých materiálů, těmi hlavními jsou bambus, bavlna a len. U všech materiálů je kladen důraz nejen na kvalitu, ale u výrobců i na dodržení férových pracovních podmínek. Každý model je pak šitý přímo u nás, na Moravě. Výrobu zajišťují individuálně švadlenky, ale i větší šicí dílny.

Mimochodem, zajímavostí pak je, že aby nevznikal zbytečný odpad, vyrábí MAMBI i dětské oblečení a doplňky.

Na eshopu www.mambi.cz si můžete z velmi pestré nabídky vybrat krásná těhotenská a kojící trička, šaty, mikiny a teplákové soupravy a dokonce i spodní prádlo.
Stylově tu pořídíte jak oblečení pro běžné nošení, na doma, ale i do práce, nebo pro významnější chvilky.

Maminky, mrkněte! Já jsem z nabídky brněnské značky MAMBI nadšená a věřím, že budete i vy. :)

ODKAZ: MAMBI / web, eshop
ODKAZ: MAMBI / facebook
ODKAZ: MAMBI / instagram