Představuji: brněnské papírnictví ARKA

Ráda bych vám dnes napsala o další zajímavé brněnské novince – papírnictví ARKA, které najdete nově otevřené na Křenové 306/40. Právě papírnictví je typ obchodu, který často navštěvujeme určitě všichni – o to víc, pokud máme děti. A právě síť papírnictví ARKA, která najdete po Brně, má opravdu široký sortiment – nejen papírenského zboží, ale koupíte tu i různé tvořivé sady pro děti, samolepky, party doplňky… Papírnictví ARKA najdete v Brně celkem na osmi místech, v nově otevřené pobočce na Křenové ulici jsem vám nedávno nafotila spoustu fotek pro inspiraci, mrkněte v následujícím článku!

Věřím, že právě papírnictví ARKA v Brně mnozí dobře znáte – je pro ně typická výloha s barevnými pastelkami. Super je vždy i samotné umístění papírnictví, v blízkosti zastávky tramvaje. Jak zmiňuji v úvodu, po Brně najdete již celkem 8 papírnictví ARKA (přesný výčet adres níže pod článkem). Nejnovější pobočkou je právě ta na Křenové 306/40 – a právě zde jsem vám nedávno nafotila spoustu fotek pro inspiraci.

Mimochodem, nejstarší pobočkou je ta na Josefské (otevřena v roce 2017) a mimo papírenské potřeby tu pořídíte i samolepící tapety.

Právě papírnictví je vyhledávaným typem obchodu, kancelářské, papírenské potřeby určitě hojně využíváme všichni a hlavně, naše děti. Sama jako maminka dvou školou povinných synů chodím do papírnictví často – proto věřím, že vás moje reportáž z papírnictví ARKA také osloví. Sortiment je zde totiž skutečně velmi pestrý!

Co tedy v papírnictví ARKA najdete? Ať už sháníte krásné sešity, pera, pastelky, tvoření pro děti…rozhodně si tady vyberete! Papírnictví ARKA mají totiž skutečně nejširší sortiment papírenského zboží v Brně!

Nádherné tu jsou už třeba i „obyčejné“ sešity – například ty od značky Notes. Mají barevné obálky s obrázky, pro děti jsou velmi atraktivní!

Za pozornost stojí i široká nabídka psacích potřeb – mají tu oblíbená dětská gumovací pera (maminky určitě znají a pro děti kupují). Mimochodem, třeba pera PILOT a náplně do nich tu koupíte za skvělé ceny!

Krásná jsou i gumovací pera v designu oblíbených pohádkových hrdinů – třeba s postavičkami ze Star Wars, nebo se super hrdiny.

Koupíte zde např. gumovací pastelky od značky Kores,  pastelky Maped  a široký sortimet značky Stabilo….

Zaujala mě zde i široká nabídka krásných kreativních setů pro děti – děti si tak mohou vyrábět třeba vlastní šperky.

Oblíbené tu jsou i kreativní sety a barvy na zdobení kamínků, což je poslední dobou velmi populární. Pro méně kreativní děti pak najdete i samolepky a obtisky na kamínky.

Nechybí zde i malířské potřeby, plátna, barvy, diáře, nebo fotoalba.

Naprosto kouzelné jsou pak tvořivé a antistresové omálovánky, vhodné i pro dospělé. Mají tu celou řadu motivů a témat – dokonalé jsou třeba omalovánky „Kouzlo slováckého ornamentu“, nebo „Malířské omalovánky“ s motivy světově proslulých obrazů.

Pro děti tu pak mají pohádkové omalovánky od značky Jiří Models.

Super jsou z nabídky pak i textilní samolepky, které nezanechávají stopy a dají se sundat bez poničení povrchu…

Aktuálně zde koupíte i ryze vánoční zboží – dárkové balící papíry, vánoční blahopřání, ubrousky s vánoční tématikou, nebo vánoční obálky na peníze.

Zkrátka – sortiment je zde opravdu skvělý a velmi pestrý! Pro stálé zákazníky a firmy papírnictví ARKA nabízí i slevový program, po Novém roce pak chystají i stálé slevy pro studenty.

V Brně najdete papírnictví ARKA na těchto místech:

Josefská 14/16 Brno
Palackého tř. 179/ 46 Brno
Jihomoravské n. 1 Brno
Vídeňská 1010/22b Brno
Kounicova 512/60 Brno
Veveří 101/33 Brno
Stará Osada 3984/15 Brno
Křenová 306/40 Brno

ODKAZ: PAPÍRNICTVÍ ARKA / web
ODKAZ: PAPÍRNICTVÍ ARKA / facebook
ODKAZ: PAPÍRNICTVÍ ARKA / instagram