Představuji: Bowling Brno!

Nedávno jsem vám na facebooku blogu psala o zbrusu novém, bowlingovém centru v Brně – jmenuje se Bowling Brno a dnes vám ho představím trochu víc. Stojí totiž rozhodně za pozornost – jedná se o největší a musím říct, že i nejkrásnější bowlingové centrum v celé České republice. Zkrátka, můžeme mít důvod k radosti, že v Brně máme další skvělé vyžití – pro celou rodinu!

Můžu vám říct, že právě způsoby vyžití, kam můžeme jako celá rodina zajít, pobavit se, vždy uvítám. Proto mě i zaujala novinvka – bowlingové centrum Bowling Brno, které je pár dnů otevřené v Brně – Líšni. Toto centrum má rozhodně co nabídnout a jak jsem se přesvědčila na vlastní oči, je to tady opravdu perfektní!

Bowling je sport, který baví snad všechny – alespoň, co vím ze svého okolí. Je to skvělá zábava, odreagování, není to rozhodně nic složitého, co byste se museli učit. Bowling si může zahrát opravdu každý, bez rozdílu věku, pohlaví, nebo zkušeností. Bowling si rádi zahrají i děti – pro které je to super zábava (moji kluci bowling milují, kdykoliv mají tu možnost, chtějí si zahrát). :) Zkrátka – na bowling si může zajít každý – rozhodně nemusíte hodiny trénovat, abyste obstáli… :)

A právě na bowling nyní můžete zajít do bowlingového centra Bowling Brno, které je nově otevřené v Líšni. Toto centrum má navíc mnoho důvodů, proč sem zajít!

Jak už jsem zmínila v úvodu, jedná se o největší bowlingové centrum v naší republice. Je tu celkem 20 drah, takže spoustu prostoru pro mnoho hráčů.
Dráhy jsou tu vybaveny tím nejmodernějším systémem, nad dráhami je umístěná velkoplošná LED obrazovka. Pro děti jsou dráhy vybavené mantinely, které se dle potřeby automaticky postaví – tak, aby dětem nepadala koule do žlábku – děti tak mají zaručeno, že vždy nějakou kuželku shodí, což je pro ně motivace a zábava. :)

Součástí centra je i bowlingový obchod, kde si můžete koupit vlastní bowlingové vybavení a dokonce, vyrobí vám tu vlastní kouli na míru – s otvory na prsty, jaké potřebujete právě vy.

Samozřejmostí je pak zapůjčení bowlingové obuvi.

V bowlingovém centrum Bowling Brno najdete i krásnou, velkou restauraci, kde si můžete dát kdykoliv výborné jídlo, nápoje, nebo dezerty. Mimochodem – právě i díky restauraci je centrum skvělým místem pro pořádání nejrůznjších oslav, akcí, večírků, eventů… 

Restaurace je od prostor s dráhami oddělená obrovským akváriem s mořskými rybičkami. Děti tu budou rozhodně nejvíc nadšené z populárního „Nema“. :)

Centrum má také krásnou, velkou a musím říct, že i naprosto klidnou zahrádku, kde se můžete najíst, posedět, odpočinout si.
Venkovní prostory centra se ještě ladí, nicméně, už teď tu jsou coby další vyžití beach volejbalové kurty (jsou tu celkem 4) a brzy se tu plánuje i venkovní areál pro děti. Zkrátka – je opravdu mnoho důvodů, proč právě tady strávit fajn den, s přáteli, celou rodinou…

A pozor – už brzy se tu můžete zúčastnit zajímavé akce – 25. dubna tu bude Turnaj párů, který na sesterské bowlingové herně v Blansku patří k těm nejoblíbenějším! :) Více informací o turnaji naleznete ZDE a registrovat se můžete pod tímto odkazem.

Na mnoho fotek z nového bowlingového centra Bowling Brno se podívejte do fotogalerie… :)

Bowling Brno najdete na ulici Líšeňská 4515/80.

ODKAZ: BOWLING BRNO / web
ODKAZ: BOWLING BRNO / facebook