Jarní inspirace pro děti z obchodu Original Marines!

Maminky, až budete mít cestu do Galerie Vaňkovka a budete shánět nějaké hezké oblečení pro dětičky, určitě se stavte do obchodu Original Marines – je tu krásná jarní kolekce! A abyste měli přehled, mám pro vás opět velký fotoreport – tady je. ;)

Sama jako máma chodím do obchodů s dětskou módou opravdu často, záleží mi na tom, aby to mým synům slušelo a mimo to, oba už jsou ve věku, kdy jim také není úplně jedno, co mají na sobě. :) Hlavně ten starší, už se chce líbit a rád si určuje, co si obleče. A ten mladší, ten zase miluje různé obrázky, potisky, motivy z pohádek, kostýmy…zkrátka, i jeho musí oblečení prostě bavit.

V obchodě Original Marines najdu vždycky to, co se líbí nejen mně, ale právě i mým klukům. Kolekce jsou tu výborně ucelené, kdy spolu jednotlivé kousky z dané řady ladí – můžete si tu vybrat celý outfit.

V nabídce tu vždy nechybí také nejrůznější doplňky, třeba čepičky, šátky… a vše opět v hodně povedeném designu.

Aktuálně je v obchodě Original Marines, který jako jediný v Brně najdte v Galerii Vaňkovka, krásná jarní kolekce – je barevná, nápaditá, veselá…myslím, že se bude líbit. :)

Mimo to – stále tu koupíte i krásné věci na miminka, a to už od těch nejmenších velikostí, jak pro holčičky, tak i pro kluky.

Jak vypadají novinky z jarní kolekce? Nejvíc vám opět řeknou fotky – tady je moje inspirace! :)

PRO KLUKY

PRO HOLČIČKY

PRO BATOLATA

Jak se vám věci líbí? Za mě naprosto super! :)

Spoustu fotek si prohlédněte také ve fotogalerii

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram