Kosmetika: otestováno – značka NAOBAY

Holky, znáte přírodní kosmetiku NAOBAY? Já se s tímto brandem seznámila nedávno, ale moc si mě získal – jedná se o naprosto šetrné, přírodní produkty, které jsou učinné, mají ekologické obaly a nejsou testované na zvířatech. Co víc si od kosmetiky přát… :)

Z eshopu LOTOS BEAUTY jsem dostala k otestování čtyři přípravky od španělské značky NAOBAY, se kterou jsem doposud neměla žádné zkušenosti. Proto jsem byla zvědavá, jak mi právě tento brand „sedne“. A můžu rovnou napsat – sednul mi skvěle. :)

Úžasně voňavá, s vysokým podílem organických složek, ekologická, šetrná, účinná…tak bych ve zkratce značku Naobay popsala. Navíc, produkty mají nádherné ekologické obaly, s použitím dřevěných prvků.

Co jsem tedy otestovala a jaké jsou moje dojmy?

Naobay Čistící gel a mléko 2v1
První věc – tento čistící gel úžasně voní. Úplně jinak, než jste z jiných kosmetických produtků zvyklí, ve mně ta vůně evokuje pocit svěžesti a čistoty.

Zajímavostí tohoto produktu je, že se při použití při kontaktu s vodou mění z gelové podoby na podobu mléka. Textura je gelová, čirá, po spojení s vodou mléčně zabarvená.

Ideálně používat na čištění pleti, ale i na odlíčení – odličuje dobře, a to dokonce i voděodolnou řasenku, kterou perfektně rozpouští – a pozor, nedráždí oči.

Gel obsahuje mandlový olej a také Acai, která je známá pro své silné antioxidační účinky. Pleť je po použití krásně svěží, čistá, hydratovaná, příjemná na dotek.

Naobay Osvěžující tělový peeling
Opět božsky vonící produkt, voní svěže, bylinkově, opět až aromaterapeutický zážitek. :)

Peeling má olejovou texturu – obsahuje španělský olivový olej a také částečky soli, které mají právě abrazivní účinek – odstraňují odumřelé částečky kůže.

Pokud máte peelingy rádi, tento určitě vyzkoušejte, je moc příjemný a pokožka vypadá po použití dokonale – je hladká a provoněná. :)
Peeling se doporučuje i v boji proti celulitidě – pravidelné používání zlepšuje prokrvení pokožky a také podporuje výměnu odpadních látek.

Naobay Dětský jemný šampon a mycí gel
Vyzkoušela jsem i dva produkty z dětské řady – mezi nimi i tento Dětský jemný šampon & mycí gel.

Moji synové mají hodně citlivou pokožku, trpí i atopickým ekzémem – a ne všechny kosmetické produkty jim vyhovují. Tento šampon a gel se osvědčil, pokožku nedráždí a celkově je velmi příjemný.

Má jemnou, až krémovou konzistenci a oproti výše zmiňovaným produktům jen lehkou vůni, což je pro děti rozhodně dobře.

Neobsahuje sulfáty a respektuje přirozené pH pokožky.

Naobay Dětský ochranný krém na obličej
Ideální krém, hlavně v případě, kdy pokožka vyžaduje zvýšenou péči. Krém je opět velice šetrný k dětské pokožce, nedráždí a pomáhá pleť chránit před nepříznivými vlivy okolí, jako jsou chlad, vítr, nebo také prach.

Krém má hutnější, krémovou texturu, ovšem roztírá se snadno a pokožka ho rychle absorbuje.

Vůně je opět velice mírná, adekvátní k šetrnému přípravku pro dětskou pokožku.

Všechny tyto produkty zakoupíte přes eshop LOTOS BEAUTY, viz odkaz níže.

ODKAZ: LOTOS BEAUTY / web, eshop
ODKAZ: LOTOS BEAUTY / facebook