Soutěž o skvělý pětiletý deník TAM & ZPĚT

O pětiletém deníku Tam & Zpět jsem vám na facebooku svého blogu už několikrát psala – osobně ho považuji za jeden z NEJ objevů závěru loňského roku. Tento deník a vaše zápisky v něm jsou totiž skvělým odrazem vaší osobnosti, vašeho vývoje, plánů, názorů… Deník vám dnes ve svém článku představím a pozor – pro 2 z vás mám deníček také v soutěži!

Když se mi tento deník dostal do rukou, což bylo v loňském prosinci, byla jsem z něj okamžitě nadšená! Už jako malá jsem si deníky často psala, mám je uchované dodnes, později jsem se psaním přestala, což byla škoda – a právě deník Tam & Zpět mi určitou formou moje deníkové vzpomínky, názory, nápady, z mého současného, ale i budoucího života…bude uchovávat dál.

Čím je tento deník jedinečný? V mnoha ohledech! Jedná se o „pětiletý deník“ – je tedy připravený pro vaše zapisování na celých pět let.

Na každé stránce, pro každý den, každého měsíce v celém roce, je pro váš připravena jedna otázka. A je tu i pět odstavců – pro pět let. Každý den zapíšete svou odpověd – a na tu stejnou otázku odpovíte zase za rok. Až se k dané otázce za rok, dva, tři, čtyři, pět, opět dostanete, sami se přesvědčíte, jak se mění, utváří, Vaše názory, postoje, vzpomenete si, na vaše zážitky, emoce… To mi samo o sobě příjde přímo geniální!

Vytvoříte si tak pětiletý deník, který je dokonalým odrazem vaší vlastní osobnosti, vašeho JÁ. 

Navíc, některé otázky vás opravdu donutí zamyslet se. Nad sebou samým, nad svým životem. A třeba vás donutí i něco změnit. :)

Já si do svého deníku Tam & Zpět zapisuji opravdu poctivě – každý den od nového roku. Vozím ho i všude s sebou a beru ho za velice osobní a důležitou věc, ke které mám blízký vztah. :)

Zkrátka – pětiletý deník Tam & Zpět doporučuji všem – je to úžasná věc. :) A pro 2 z vás ho mám dnes připravený i v soutěži!

Jak soutěžit?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Dejte “like” FB profilu Tam & Zpět, pětiletý deník
  3. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po pravé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  4. Odpovězte na soutěžní otázku: NA KOLIK LET JE DENÍK TAM & ZPĚT URČENÝ? Spolu s odpovědí připište, koho byste deníkem Tam & Zpět chtěli obdarovat (jméno + příjmení). Jeden výherce bude vybrán mezi vámi, kdo odpovíte na otázku a jeden výherce mezi těmi, které byste chtěli obdarovat. :)
  5. Odpovědi pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

ODKAZ: TAM&ZPĚT / web, eshop
ODKAZ: TAM&ZPĚT / facebook