Novinka u Nespressa – kávovar Lattissima One

Pokud máte rádi kávu Nespresso – a zajímají vás zároveň i novinky, které tato značka představuje, udělejte si chvilku a přečtěte si můj článek. Na trhu je totiž zbrusu nový, designový kávovar Lattissima One – právě od Nespressa, který potěší hlavně milovníky mléčných receptur. Nedávno jsem si ho prohlédla v brněnském Nespresso Boutique a dnes vám o něm napíšu víc…

Kávu Nespresso mám ráda už mnoho let a celkově, je mi blízká i celá tato značka, ke které, kromě kávy, patří i řady kávovarů, nebo další doplňky.

Právě nový kávovar Lattissima značka Nespresso nedávno představila – já si ho prohlédla před pár dny v brněnském Nespresso Boutique na nám. Svobody a ráda vám právě o tomto kávovaru napíšu něco víc. Má totiž skvělé funkce a také, krásně vypadá. Mohl by vás zaujmout… :)

Kávovar Lattissima je vynikající svými funkcemi hlavně pro přípravu oblíbených mléčných receptur, které si tak připravíte doslova „raz dva“ a ve skvělém výsledku. Samozřejmě, černou kávu tento kávovar „umí“ také… :)

Nový kávovar *Lattissima One* má pouhé jedno tlačítko pro přípravu jakékoliv kávy – ať už je to oblíbené cappuccino, nebo černá káva.

Kávovar má speciálně navrženou nádobku na mléko – tu stačí naplnit po správnou úroveň (dle zvolené receptury), pak stačí zmáčknout tlačítko a kávovar sám našlehá čerstvou mléčnou pěnu přímo do připraveného šálku.

Jelikož byl kávovar Lattissima One navržen tak, aby vždy připravil jeden nápoj, kávovar automaticky připraví mléčnou pěnu z celého obsahu nádržky na mléko, aby nedocházelo k jeho plýtvání.

Čištění této nádobky je také velmi snadné, můžete ji umýt přímo v myčce nádobí.

Kávovar Lattissima One má krásný, kompaktní design – stane se tak zároveň také designovým doplňkem vašeho domova. Je dostupný ve dvou barevných variantách – Silky White a Mocha Brown.

Pokud milujete právě mléčné kávové receptury, věřím, že by vás tato novinka mohla oslovit… :)

Kávovar Lattissima One si můžete prohlédnout a koupit v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook