Představuji: Balónky.cz!

Mám pro vás jednu zajímavou inspiraci, kterou věřím mnozí oceníte a uvítáte! Chci vám totiž představit brněnský eshop a kamennou prodejnou Balónky.cz – mají opravdu nejširší výběr balónků a party doplňků v mnoha stylech a motivech. Právě balónky, nafouknuté heliem, jsou skvělou dekorací mnoha událostí, oslav, narozeninových parties…a zkrátka, udělají vždy radost. A to hlavně dětem! Mimo to, Balónky.cz nabízí i možnost potisknutí jakéhokoliv nápisu, obrázku, motivu, nebo třeba loga firmy na balónky. Balónky.cz zajišťují pak i výzdoby vašich prostor pro oslavy! Víc v mém následujícím článku…

Balónky nafouknuté heliem jsou vždy vítanou výzdobou jakékoliv oslavy, nebo speciální události. A radost z nich mají hlavně děti, které je milují! Sama mám dva malé syny a vím, že právě balónky – třeba na jejich narozeninové oslavy jsou vždy zárukou úspěchu.

Věřím, že právě balónky jste pro nejrůznější příležitosti sháněli už asi všichni. I proto věřím, že vás osloví můj článek na téma, kde v Brně právě krásné, kvalitní balónky ze široké nabídky koupit. Znáte Balónky.cz?

Kamennou prodejnu Balónky.cz najdete v prostorách brněnského IBC centra, v 1. patře. Výběr balónků je tu opravdu obrovský! Ať už sháníte jednobarevné balónky, klasické – kulaté, nebo nejrůznější tvary a velikosti, rozhodně si tady vyberete.

Opravdu úžasný je to sortiment balónků pro děti! Mají balónky třeba ve tvarech zvířátek, hvězdiček, srdíček…

…a pak i balónky s potiskem, třeba s motivy oblíbených pohádkových postaviček a hrdinů!

Mimo balónky pak Balónky.cz nabízí i velice pestrou škálu dalších party doplňků, mezi které patří třeba kelímky, papírové talířky, ubrousky, konfety, prostírání na stůl… Za pozornost pak stojí i celé sety těchto doplňků – třeba i s balónky – se stejným motivem, zejména pro děti.

Koupíte tu takové sety třeba s motivy superhrdinů, s Mickey Mousem, Lego postavičkami… Což je super právě pro ucelenou dekoraci celé oslavy!

Jinak tu najdete také svíčky na dorty, narozeninové fontány na dorty – těch mají mimochodem opravdu obrovský výběr!

Balónky vám tu samozřejmě také nafouknou heliem, a to při platbě předem po předchozí domluvě.

Mimochodem, menší bomby s heliem si tu můžete také zakoupit!

Opravdu obrovský výběr balónků a party doplňků pak je na eshopu www.balonky.cz. Skvělé je, že všechno nabízené zboží mají skladem!

Zboží z tohoto eshopu si můžete objednat buď přímo domů, nebo k vyzvednutí na prodejnu v IBC, a to v otevírací dobu od pondělí do pátku. Objednané zboží tu budete mít k vyzvednutí již do 24 hodin!

Možné pak je vyzvednutí – a to i nafouknutých balónků – také v prodejně La Griseo v Alfa Pasáži, zde i v sobotu v otevírací době. Mimo to, po domluvě je možné vyzvednutí zboží přímo i ve skladu v Jinačovicích.

Velkou zajímavostí je pak i možnost objednání potisku na balónky! Můžete si je nechat potisknout libovolnými nápisy, obrázky, fotkami, motivy, nebo třeba i logem vaší firmy!

Balónky.cz zajišťují po domluvě také výzdobu prostor balónky.

Myslím, že je rozhodně fajn Balónky.cz znát! Krásné balónky, ale i další doplňky na oslavy se přece hodí každému!

Kamennou prodejnu Balónky.cz najdete v prostorách IBC, na ulici Příkop 4, v 1. patře.

ODKAZ: BALONKY.CZ / eshop
ODKAZ: BALONKY.CZ / facebook
ODKAZ: BALONKY.CZ / instagram