Představujeme novinky ve světě vůní – NICHE parfémy!

Každý z nás je jedinečný a každému z nás se líbí něco zcela jiného. A právě výjimečnost člověka podtrhuje i jeho vůně – ta, kterou si on sám vybírá a která vystihuje jeho osobnost. Proto je volba toho správného parfému vlastně vyjádřením individuality každého z nás. Přinášíme Vám proto další „voňavou inspiraci“, která Vás může nasměrovat při výběru té NEJ vůně právě pro Vás, nebo Vaši drahou polovičku…

V tomto speciálu o vůních Vám ovšem chceme představit tak trochu jiné parfémy, než znáte a jste zvyklí kupovat v běžných parfumeriích. Jedná se o frangrance NICHE – už jste o tomto pojmu slyšeli?

NICHE parfémy jsou absolutní exkluzivitou ve světě vůní, jsou určené pro zákazníky s velmi vytříbených vkusem. Vůně jsou osobité a originální, jejich výroba je vlastně tím nejkvalitnějším a nejpoctivějším postupem ve zpracování vůní, která má kořeny už v samotném počátku parfémářského umění. Vůně NICHE tak většinou nekoupíte od Vám známých parfémových labelů, tyto speciality představují obvykle jen menší a luxusní kosmetické značky – proces výroby a samotné ingredience jsou totiž velmi nákladnou záležitostí a právě na jejich výběru a následném, až „alchymistickém“ propojení nesmírně záleží. Vůně proto nekoupíte v běžných obchodech – seženete je pouze online a ve specializovaných parfumeriích.

Širokou škálu NICHE vůní si můžete prohlédnout na našem největším e-shopu (nejen) s parfémy – na PARFUMS.CZ – celá nabídka je zde:

NICHE PARFÉMY/PARFUMS.CZ

 

My pro Vás vybraly tři nejzajímavější vůně ze sortimentu NICHE, které Vám blíže představíme:

NU_BE HELIUM

Z našeho pohledu absolutně dokonalá vůně, ideální právě pro podzimní a zimní období. Jedná se o unisex parfém, mohou ho tedy bez problému používat jak pánové (v jejichž spojitosti nám přijde vůně přímo smyslná), ale také dámy, které si nepotrpí na příliš sladké vůně – což je i můj případ, mám ráda spíše kořeněné vůně, a proto mi právě tento parfém „sedne“. Dominantní vůní z celé složky parfému je skořice (díky které je vůně opravdu skvělá pro chladnější měsíce roku), parfém má tedy velmi teplý dojem. Dalšími vonnými „komponenty“ jsou růže, guajakové dřevo, kosatec, vetiver, pačuli, benzoin, bergamot, šalvěj, tabák, a sturač.

Za nás dokonalá volba – pokud oceníte smyslné, netradiční a luxusní vůně.

NU_BE HELIUM koupíte na e-shopu Parfums.cz – ZDE: NU_BE HELIUM/PARFUMS.CZ

NICHE PARFÉMY/PARFUMS.CZ

Parfém Nu_Be Helium je novinkou italské značky Fluidounce.

 

nd.16560

 

DUETO PARFUMS GOLDEN BOY

Další z velmi originálních, netypických a smyslných NICHE vůní, která nás okouzlila – Dueto Parfums Golden Boy. Ačkoliv se Vám podle názvu může zdát, že se jedná o pánský parfém, vůně je opět unisex (pro ženy i muže) a nám, z ženského pohledu přijde absolutně dokonalá! Je totiž naprosto výjimečná – můžu naprosto upřímně říct, že jsem jí podobnou nikdy necítila. První, co Vás napadne, když si přivoníte – sexy vůně kůže, ale absolutně podmanivá, netypická. Parfém se skvěle hodí opět pro chladnější období roku, má hřejivý dojem. Kromě výrazné kůže, která tvoří „tělo“ parfému, v ní naleznete tóny šafránu a lístků fialky, cedrové dřevo, levanduli a tymián a v základu Vás nadchne spojení vůní usně, kadidla, pižma a vanilky.

Vůně je skvělá jak na běžné denní nošení, tak pro velmi zvláštní příležitosti. Nás si naprosto získala.

DUETO PARFUMS GOLDEN BOY koupíte opět na Parfums.cz – ZDE: GOLDEN BOY/PARFUMS.CZ

NICHE PARFÉMY/PARFUMS.CZ

nd.14732

DUETO PARFUMS LADY COOL

Vůně pro ženy, silná, smyslná a velmi podmanivá. Vhodná pro všechny dámy, které ocení charakteristický a sebevědomý parfém, který je bude dělat odlišnými. Základem parfému jsou tóny hrušky, růže a pižma, doplněné citrusy. Kromě toho jsou dalšími složkami vůně květy pomerančovníku a základ tvoří santalové dřevo, fazole tonka, vanilka a pižmo. Dokonalý parfém pro ženy se silnou osobností, které vědí, chtějí a volba té správné vůně je pro ně důležitou součastí jejich dokonalé image.

DUETO PARFUMS LADY COOL seženete na e-shopu Parfums.cz – ZDE: LADY COOL/PARFUMS.CZ

NICHE PARFÉMY/PARFUMS.CZ

nd.15159

ODKAZ: PARFUMS.CZ – WEB

ODKAZ: PARFUMS.CZ – FACEBOOK