Pozvánka: Zdraví v akci – událost, která by vám neměla uniknout!

Ráda bych vás pozvala na jednu zajímavou událost, která proběhne v Brně příští víkend, 16. a 17. března v NC Avion Shopping Parku a v OD Ikea. Víkendová akce „Zdraví v akci“ promění obchodní pasáž v relaxační lázně, diagnostickou ordinaci, kulinářskou kuchyni a stylovou kavárnu. Na co přesně se můžete těšit? Dozvíte se v následujícím článku! ;)

Na události „Zdraví v akci si na své přijdou jak jednotlivci, tak i rodiny s dětmi – v rámci této akce se dozvíte mnohé zajímavosti a hlavně, s přínosem pro fyzické i duševní zdraví, v prostředí živé přírody.

Program Zdraví v akci, který proběhne 16. a 17. března v NC AVION Shopping park a OD IKEA, je připraven pro všechny, kteří se rozhodli vzít zdraví svoje i celé rodiny do vlastních rukou a užívat si spokojeného života se špetkou moderního životního stylu.

K dobré zábavě patří rozhodně dobré jídlo a pití – naučíme se tu, jak správně připravit šťavnatý steak, který společně ochutnáte.
Budete překvapení, v čem se dá připravit chutná káva, kolik alternativních způsobů ještě neznáte a jaké jsou zdravotní benefity.

O vaše těla tu budou pečovat procedurami, jako v opravdových lázních.  Na vlastní kůži z rukou přítomných odborníků ochutnáte například kryoterapii, termoterapii, masáže, lymfomasáže, kosmetiku a líčení.

Dále se můžete nechat vyšetřit na diagnostických přístrojích. Těšit se můžete na měření cholesterolu a cukru v krvi, tlaku a tuku, celkové diagnostiky těla na přístroji InBody a pro dámy zde bude k dispozici diagnostika pleti.

 K zdraví patří i zábava, o kterou se postarají tradiční folklórní tance s živou kapelou, vystoupení brazilského bojového tance Capoeira a také ukázky Pole dance.  

Soutěž v planku dá možnost všem změřit síly s ostatními, ale hlavně pomoci potřebným. Každou sekundu, kterou vydržíte v tzv. planku, tu promění v 1,-Kč. Naplankovaná částka bude věnována Spolku Solnička z.s., který pomáhá zvelebovat dětské pokoje v nemocnicích.

A budu se tu na vás těšit v neděli také já! :) Takže, nezapomeňte, příští víkend, 16. a 17. března, v Avionu a OD Ikea! :)

ODKAZ: ZDRAVÍ V AKCI / web
ODKAZ: ZDRAVÍ V AKCI / facebook