Pozvánka – v Brně proběhne již 4. ročník prestižní výstavy jedinečných hodinek SEW

Také patříte k milovníkům krásných hodinek? Pak byste rozhodně měli vědět o jedné prestižní události, která proběhne již tento pátek a sobotu v Brně! O co půjde? O jedinečnou výstavu hodinek SEW – ráda vám tu o ní dnes napíšu něco víc… :)

Již 4. ročník prestižní hodinářské výstavy hodinek, SEW, proběhne v Brně už tento pátek a sobotu, 20. a 21. října, opět v unikátních prostorách Moravské galerie.
Na co se mohou návštěvníci těšit? V první řadě, na jedinečné a luxusní kousky hodinek, které se jim opravdu tak často nepoštěstí vidět.
Nebude chybět samozřejmě také mnoho novinek, zajímavé přednášky a setkání s novými značkami.

Výstava hodinek SEW je skutečně prestižní událostí, za tři roky své existence se zařadila mezi uznávané a vyhledávané hodinářské akce. Pokud i vy patříte mezi fanoušky hodinek, rozhodně byste tedy tuto událost měli vést v patrnosti.

Výstava SEW je jedinou výstavu luxusních hodinek v České i Slovenské republice a podle zahraničních návštěvníků z minulých let je SEW na opravdu evropské úrovni.
Této mezinárodní výstavy se letos účastní vyslanci sedmi zemí – kromě České republiky přijedou hodináři ze Slovenska, Švýcarska, Německa, Francie, Dánska a Japonska.

Seznam vystavujících se letos o něco rozšířil a obsahuje 34 různorodých značek – objevují se v něm jména zavedená a staletími ověřená, nezávislá esa oboru i méně známé, přesto ale výrazné značky: ArtyA, Ball, Biatec, Czapek Genéve, Doxa, Edox, Glycine, Grand Seiko, H. Moser & Cie., IWC, Louis Chevrolet, Maurice Lacroix, Omega, Ondřej Berkus, Prim Manufacture 1949, Prokop & Brož, Rado, Raymond Weil, Sinn, Schaumburg Watch, TAG Heuer, Tutima, Union Glashütte, Zenith a další. Celý seznam značek najdete na webu – ZDE.

Na žádném jiném místě v Čechách si nemůžete poslechnout přednášky tolika odborníků a zástupců hodinářských značek jako na Veletrhu hodinek SEW – 20. až 21. 10. 2017 v Moravské galerii.
Podstatnou jeho součástí je totiž doprovodný program plný přednášek. Letos opět výjimečný díky tomu, že vedle uznávaných odborníků dostanou slovo i samotní tvůrci jako autor prvního českého strojku s nejvyššími komplikacemi Ondřej Berkus, zástupci nové slovenské značky Biatec Watches i tradičního českého výrobce Prim Manufacture.

 

Na výstavě se tak můžete potkat přímo s osobnostmi hodinářského světa, majiteli, nebo vedením značek – což je rozhodně zajímavá zkušenost.

A nezapomeňte, výstava je už tento týden, v pátek a sobotu!

Veletrh hodinek SEW – Salon Exceptional Watches 2017

Moravská galerie, Uměleckoprůmyslové muzeum, Husova 14, Brno
20. – 21.10.2017
Pá 20.10. 12:00-18:00 
So 21.10. 10:00-18:00 

Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketstream a na www.goout.net

Generálním partnerem Salonu je společnost Saffron . Hlavním partnerem je Moravská galerie a VINOFOL- vinařství Novosedly. SEW se koná pod záštitou Hospodářské komory České republiky.

ODKAZ: VELETRH HODINEK SEW / oficiální web
ODKAZ: VELETRH HODINEK SEW / událost na facebooku