Pozvánka – ochutnávky sladkých low carb specialit v cukrárně BezCukru!

O cukrárně BezCukru, kterou najdete v centru Brna, na Novobranské, jsem vám již několikrát psala na sociálních sítích svého blogu – a vždy se u vás právě tyto posty setkaly s velkým ohlasem. Konceptem cukrárny je nabízet lidem kvalitní dezerty a zákusky,  upečené dle zásad low-carb stravování – tedy se sníženým obsahem sacharidů. Vše si zde připravují sami, podle vlastních receptů, dezerty pečou převážně z mandlové mouky, ke slazení se používají kvalitní sladidla, vhodná právě pro LC stravu.

Nevěříte, že tyto „sladkosti bez cukru“ mohou chutnat dobře? Přijďte se přesvědčit – v cukrárně BezCukru proběhne 22. a 23. června ochutnávka – Ochutnejte naše zákusky ZDARMA!

Veškeré dobroty, které si v této cukrárně můžete dát, jsou upečené bez mouky a cukru. Ovšem věřte – i tyto dezerty chutnají sladce a výborně!
Na přípravu veškerých dezertů v cukrárně BezCukru používají mouky i sladidla vhodné právě pro režim low-carb stravování. Konkrétně, pečou zde primárně z mouky mandlové, kokosové…které jsou také velice jemné a chuťově perfektní! Mimochodem, chutnají daleko lépe, než klasická běžná mouka…

Co se pak sladidel týká, tak místo bílého cukru (který já osobně považuji za zcela zbytečnou a dokonce zdraví škodlivou potravinu) zde sladí sladidly, vhodnými opět pro LC stravu.

Pro oslazení všech dobrot v cukrárně BezCukru používají xylitol, nebo erythritol. V obou případech se jedná o přírodní sladidla, která nezatěžují náš organismus. Tato sladidla zažívací trakt netráví a tak z nich nezískává energii, proto jsou vhodná pro LC stravu, sladidla také nemají nepříjemnou pachuť, jakou mají mnohá syntetická sladidla. 

Přijďte se přesvědčit, jak skvěle tyto dezerty chutnají!

Zastavte se do cukrárny BezCukru ve dnech 22. až 23.6. ochutnat zdravé zákusky. Často se tu potkávají s názorem, že když není v dortu minimálně kilo cukru, tak to nemůže nijak chutnat, natož uspokojit mlsný jazyk. My vám říkáme – přijďte a diskutujme! Každý, kdo cukrárnu přijde navštívit, dostane ZDARMA ochutnávku zdejší zdravé cukrařiny #bezcukru a #bezlepku
Víc info i na události – ZDE

Cukrárnu BezCukru najdete na Novobranské 4.

ODKAZ: BEZCUKRU / web
ODKAZ: BEZCUKRU / facebook
ODKAZ: BEZCUKRU / instagram