Pozvánka: nově otevřený Kosmetický salon Haraštová Eliška v Židlochovicích u Brna

Milé dámy, hledáte salon, kde se o váš pěstěný vzhled a krásu postarají v mnoha směrech? Navíc s velmi milým přístupem, osobním jednáním? Ráda bych vás pozvala do nově otevřeného Kosmetického salonu Haraštová Eliška, který najdete v Židlochovicích u Brna. V tomto salonu nabízí pestrou škálu služeb cílených pro náš půvab. Využít tu můžete profesionální kosmetické ošetření pod vedením majitelky Terezy Hejmala / salon TH. V salonu se také specializují na prodlužování řas, laminaci obočí, lash lifting… Mimo to, externě tu působí i paní doktorka MUDr. Vlasta Vyhnánková Ph.D., MBA, která se zaměřuje na invazivní estetické úpravy, výplně…
Já si v tomto salonu užila výjimečnou novinku – skulpturálně-bukální masáž! Je to revoluční omlazující metoda, která je účinná tím, že pracuje s obličejovými svaly a tkáněmi na velice hluboké úrovni.
Víc o novém salonu Haraštová Eliška v mém následujícím článku – a mrkněte i na fotky, tento salon je totiž tak nádherný!

Musím hned na úvod napsat, že nový salon Haraštová Eliška / LB Ellie mě doslova okouzlil už od prvního momentu, co jsem sem vstoupila. Tak nádherné prostory, luxusní, designové… jsem si jistá, že v tomto salonu se každá klientka musí cítit doslova božsky!

Mimo to, všichni tu jsou tak milí, ochotní a vstřícní… Kosmetický salon má být místem, kam chodíte rádi, odpočívat, užívat si čas jen pro sebe – a přesně na to je v tomto salonu myšleno.

Salon Haraštová Eliška / www.lbstudioellie.cz se zaměřuje na služby cílené pro náš zdravý, krásný a pěstěný vzhled. A věřte, tyto služby tu jsou skutečně velmi pestré!

Salon se primárně specializuje na prodlužování řas – v tomto směru má paní majitelka i další její kolegyně zde opravdu velmi bohaté zkušenosti. V tomto oboru se pohybují už celou řadu let a klientky k nim jezdí na řasy nejenom z Brna, ale také z Prahy, nebo ze vzdálenějších koutů země. 

Řasy tu dělají opravdu precizně, kvalitně a tak, aby výsledek byl velmi přirozený. Záleží samozřejmě na každé klientce, jakého vzhledu chce s řasami docílit – vždy tu vyjdou ochotně vstříc.

Mimochodem, na druhé pobočce ve Vojkovicích pořádají kurzy prodlužovaní řas a lash liftingu pro začínající i pokročilejší stylistky. Na e-shopu www.lbellie.cz je možné zakoupit veškerý sortiment pro prodlužovaní řas. 

Mimo řasy sem můžete zajít na lash lifting, nebo oblíbenou laminaci obočí. Používají pouze pinzety a produkty vlastní výroby, na trh uvedeny pod značkou LB ELLIE.

Salon nabízí také kosmetická ošetření, a to pod pod vedením majitelky Terezy Hejmala / Salon th. Kosmetiku provádí s prvotřídní kosmetikou značky Biologique recherche – výsledky z ošetření jsou opravdu skvělá! Ošetření jsou sestavena klientkám na míru, vždy dle aktuálního stavu pleti.

Značka Biologique Recherche obsahuje vysoké koncentrace botanických, mořských a biologických extraktů (více než 20% ve většině produktů). Produkty jsou také bez parfemace, jsou vhodné i pro velmi citlivou pleť.

Nedílnou součástí ošetření s kosmetikou Biologique Recherche jsou masážní techniky každého kosmetického ošetření. Tyto techniky v kombinaci s produkty jsou natolik efektivní, že dokáží remodelovat tvář. Výsledkem jsou jasnější kontury, vypnutější pleť, a to bez použití invazivních metod nebo botoxu.

V salonu působí externě také paní doktorka MUDr. Vlasta Vyhnánková Ph.D., MBA, která se postará o vyplnění nevzhledných vrásek a plno dalších procedur z estetické medicíny.

Já jsem v tomto salonu vyzkoušela unikátní novinku, se kterou jsem se opravdu nikde jinde nesetkala – skulpturálně-bukální masáž. Už jste o něčem takovém slyšeli?

Skulpturálně-bukální masáže nabízí právě v novém Kosmetickém salonu Haraštová Eliška – jedná se o vysoce účinnou a hlavně, neinvazivní proceduru. 

Tato revoluční omlazující metoda je účinná tím, že pracuje s obličejovými svaly a tkáněmi na velice hluboké úrovni. Tato příjemná technika hloubkové masáže obličeje je vážnou alternativou k chirurgickým metodám, výplním či botoxu. Pracuje se s obličejovými svaly nejen zvenku, ale také intraorálně, přes vaše otevřená ústa zevnitř.

Metoda jako jediná umožňuje dosáhnout těch nejhlubších vrstev kůže, jako jsou svalová tkáň, vazy a kosti. Díky pracování na vnitřních strukturách lze přirozeně odstranit hlubší blokády, uvolnit toxické látky, zjemnit hluboké vrásky, redukovat oteklost tváře a zpevnit, napnout a pozvednout pokožku.

Sama jsem byla velmi překvapená, jak tato procedura byla příjemná – a upřímně, už po jedné této masáži jsem měla pocit, že moje pleť je daleko více vypnutá, svěží. Stojí opravdu za vyzkoušení!

Milé dámy, za sebe vám mohu tento nový salon vřele a srdečně doporučit. Skvělé služby, milí lidé a celkově, taková fajn, pohodová atmosféra…bude vám tu dobře a mimo to, budete odcházet vždy spokojené a krásné. :)

Nově otevřený salon Haraštová Eliška najdete v Židlochovicích u Brna, na nám. Míru 155, parkování je přímo před salonem.
Salon je mimochodem dobře dostupný také vlakem, nebo autobusem.

ODKAZ: LB STUDIO ELLIE / web
ODKAZ: LB ELLIE / facebook
ODKAZ: LASH BEAUTY ELLIE / instagram

ODKAZ: SALON TH / web
ODKAZ: SALON TH / facebook
ODKAZ: SALON TH / instagram