Pozvánka nejen na výbornou snídaní – do Bavard Cafe

Věřím, že podnik Bavard Cafe, který najdete v prostorách brněnské Alfa pasáže určitě všichni velmi dobře znáte. Aby také ne – Bavard Cafe se totiž těší skutečně mimořádné oblibě, a to díky krásným, jedinečným prostorám a hlavně, skvělá je zde nabídka snídaní, které můžete pojmout i jako brunch. Bavard Cafe, to jsou totiž ta nejlepší vejce Benedikt v Brně – a kdo je jednou ochutnal, dá mi zaručeně za pravdu! Já sem chodím moc ráda i na vynikající turecká vejce a milovníci sladkého – vám bych doporučila přímo dokonalé lívance s čokoládou!
Zajděte si do kavárny & snídaňového bistra Bavard Cafe zpříjemnit si den! Ta rána tu vážně nemají chybu… ;)

V Brně je jen málo podniků, které jsou tak známé, oblíbené a přímo vyhlášené, jako právě Bavard Cafe na Poštovské 4.
Však si určitě každý hned vybaví ta nejlepší vejce Benedikt, jaké si v Brně můžete dát – opravdu, sama neznám lepší a zajít si na ně, to je až přímo svátek. :)

Možná si říkáte, čím to je, že Bavard Cafe je tak oblíbený a lidé sem tak rádi chodí… Odpověď je jednoduchá – vše si zde připravují, vaří a chystají sami majitelé. Což je v každém gastro podniku zárukou té nejvyšší kvality.
I já sama mohu potvrdit, jídla z Bavard Café jsou skvělá – a to nejen chuťově, ale i vzhledem, určitě vás osloví i to, jak je vše krásně naaranžované na talíři.

Mimochodem – porce jídel jsou také mimořádné, jak píšu výše, snídani zde můžete spojit i s obědem – brunche v Bavard Café jsou přímo dokonalé!

Vrátím se k nabídce jídel – vejce Benedikt si můžete objednat v různých variacích, za sebe vám mohu doporučit ta s lososem, s avokádem…

Já ovšem do Bavard Cafe chodím nejraději na turecká vejce – toto jídlo jsem si zde vážně zamilovala! Jemný jogurt, kopr, česnek, vejce… Přímo božské spojení chutí!

V Bavard Cafe si ovšem přijdou na své i milovníci sladkého – velmi oblíbené jsou zde lívance s čokoládou, které chutí připomínají zmrzlinu Míša, nebo i French toast a rýžová kaše…

Veškeré suroviny pro přípravu jídel si v Bavard Cafe majitelé pečlivě vybírají, a to zejména od regionálních a menších dodavatelů.
Pečivou berou z řemeslné pekárny Mama Stella, toastový chléb od Chleba Brno.

V Bavard Cafe si dáte dobrou italskou kávu, čaje a další nápoje…

Kavárna & snídaňové bistro Bavard Cafe je pak i velmi výjimečné designem prostor – určitě jste si zde všimli originálních obrazů i maleb na stěnách.
Autorem je respektovaný brněnský malíř, ilustrátor a grafik Adam Klouda, který tvoří pod pseudonymem Klam.

Mimochodem, v průběhu svátků projde Bavard Cafe i menší proměnou a výměnou vybavení. Obrazy a malby Adama Kloudy ale samozřejmě zůstanou… :)

Zpříjemněte si ráno, dopoledne…a zastavte se do jedné z nejlepších brněnských kaváren, do Bavard Cafe! Tento podnik si vaši přízeň zaslouží!

Bavard Cafe najdete v prostorách brněnské Alfa pasáže na Poštovské 4, otevřeno je zde pondělí – pátek: 08:00 – 15:00, sobota a neděle: 09:00 – 15:00.

ODKAZ: BAVARD CAFE / facebook
ODKAZ: BAVARD CAFE / instagram

ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / web
ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / facebook
ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / instagram