Novinky v obchodě IOAMO & tipy na dárky – pro Ježíška! :)

Na focení v obchodě IOAMO na Masarykově 2 se pokaždé opravdu těším – tolik nádherných a designových kabelek, batohů, peněžek…na jednom místě se opravdu jen tak nevidí! 
V IOAMO jsou krásné novinky od celé řady značek – představím vám je ve svém následujícím článku! Inspirujte se – kabelky i cokoliv jiného se hodí i coby tip na dárek od vašeho Ježíška! :)

Pokud sháníte krásnou, stylovou kabelku, batoh, peněženku, cestovní kufr, nebo i kvalitní tašky a brašny pro pány, určitě se zajděte mrknout do obchodu IOAMO, který najdete v centru Brna na Masarykově 2. Právě zde je velmi pestrá nabídka mnoha stylových kabelek, ze kterých si jistě vybere každá žena!

Mimo to, na své si tu přijdou příznivci i různých exkluzivit a limitovaných kolekcí – ty zde jsou často od velmi oblíbené české značky Vuch. Letošní limitka se značce Vuch mimořádně povedla – spojili se totiž se známou grafičkou a výtvarnicí Dušanou Rapošovou, která se proslavila svými obrázky okatých panenek, kterým říká „Dušinky“.

Na limitované kolekci Vuch ve spolupráci s Dušanou Rapošovou tyto milé panenky také najdete – nesou zde název Vušínky! O tuto kolekci je skutečně mimořádný zájem, je vyrobena od každého produktu jen v počtu 120 kusů – tak jen info, že je k mání i v obchodě IOAMO!

Od značky Vuch pak v IOAMO koupíte krásné vánoční dárkové sady, peněženky, kabelky, batohy, nebo drobné doplňky.

Co dál v IOAMO najdete? Výčet značek, barev, tvarů a desingů každé z kabelek by byl nesmírně dlouhý, zmíním proto ty nejzajímavější novinky!

Anekke – kabelky této španělské značky se těší celosvětové oblibě. Značka často představuje nové řady – ty aktuální jsou inspirované japonskou kulturou a panenkou Shoen.

Od Anekke najdete v IOAMO opět více produktových řad, zmínit pak musím i krásné batohy vyrobené z recyklovaného materiálu.

V IOAMO je pak velmi pestrý výběr kvalitních kožených kabelek v nejrůznějších velikostech, barvách, designech…

Zmínit pak musím i značku Nobo – od té je v IOAMO k dostání také nová kolekce, kabelky jsou skutečně krásné, tvarem, zpracováním i barvami velmi zajímavé!

Novinkou z portfolia značek je v IOAMO brand Caterpilar, jistě vám bude název minimálně povědomý… Caterpilar tu nabízí krásné batohy a sportovní tašky.

Nová řada je v IOAMO také od značky Bulaggi! Jsou to opět krásné kousky, které nepostrádají punc originality a výjimečnosti.

Dámy, jinak v IOAMO koupíte také bižuterii, brože a hlavně, překrásné kabelky a psaníčka na plesy – jistě se budou v nejbližší době více než hodit. :)

Coby tip na dárek bych vám pak doporučila třeba peněženku, jak pro dámy, tak i pro pány! V IOAMO je peněženek přímo obrovský výběr – v mnoha barvách, velikostech a hlavně, také v přijatelných cenových relacích.

Mimochodem, v IOAMO nakoupí také pánové – pro ty jsou zde moc hezké tašky, brašny a aktovky třeba od značky Greenwood – pány by něco takového pod stromečkem taky jistě potěšilo.

Coby dárek by mohla potěšit třeba i kosmetická taštička – moc krásné jsou od značky Oilily.

Zastavte se do IOAMO – udělat si radost! Jsou přece Vánoce! :)

Obchod IOAMO najdete v centru Brna na Masarykově 2.

ODKAZ: IOAMO / web, eshop

ODKAZ: IOAMO / facebook

ODKAZ: IOAMO / instagram