Pozvánka na nejlepší čokoládu v Brně – do Čokoládovny Minach!

Věřím, že přímo vyhlášenou brněnskou čokoládovnu Minach budete mnozí velmi dobře znát. Aby také ne – Čokoládovna Minach je nejdéle působící brněnskou čokoládovnou, svůj provoz zahájila v roce 2005!  Mimo to, lidé su tu oblíbili skutečnou kvalitu a dokonalou chuť té nejlepší čokolády, jakou můžete v našem městě ochutnat. :) Čokolády, pralinky, čoko lízátka…si z části v Čokoládovně Minach sami ručně vyrábí, další produkty pak dováží i ze známé belgické čokoládovny Dumon.
V prostorách Čokoládovny Minach v Alfa pasáži najdete i příjemnou kavárnu, kde můžete posedět – dejte si tu třeba jejich oblíbenou horkou čokoládu, která je vyrobená z pravé čokolády! A zkusit musíte i kaštanové pyré se šlehačkou…
V Čokoládovně Minach koupíte i dárkové balíčky, bonboniéry s pralinkami, nebo dárkové poukazy – tipy na Vánoce!

Pozvánka do Čokoládovny Minach v mém článku…

Čokoláda – říká se jí i „pokrm bohů“ – kdo z vás ji nemiluje? Kvalitní čokoláda je gurmánským zážitkem, který si můžete dopřát i u nás, v Brně – pokud navštívíte vyhlášenou čokoládovnu Minach v Alfa pasáži! Znáte?

Čokoládovna Minach je na brněnské gastronomické scéně už známým pojmem – v provozu je totiž již od roku 2005! Lidé si tu za těch mnoho let oblíbili již celou řadu dobrot – čokolád, pralinek, čoko lízátek…pro které se rádi a často vrací.

Věřte, že už jakmile do Čokoládovny Minach vstoupíte, budou se vám sbíhat sliny…tolik čokoládových přímo skvostů ve vitríně, vystavené čokolády, lízátka, figurky a další speciality… určitě nebudete vědět, co si vybrat dřív!

Jak jsem zmínila, část produktů si v Čokoládovně Minach sami vyrábí – čokolády, pralinky, lízátka…, na výrobu se používá ta nejkvalitnější belgická čokoláda.

Jiné čokolády a pralinky pak dováží z vyhlášené belgické čokoládovny Dumon, která sídlí v malebných Bruggách. Mimochodem, Čokoládovna Minach je výhradním dovozcem čokolád z této belgické čokoládovny – a to v rámci celé ČR!

Pralinky v Čokoládovně Minach můžete koupit jednotlivě, nebo si je můžete nechat poskládat do balíčků, krabiček, nebo i do větších čokoládových bonboniér.
Mimochodem, aktuálně zde můžete vybírat i nejrůznější dárková balení – s pralinkami, figurkami… Hodí se jako milý dárek nejen na Vánoce. Rádi vám tu pak připraví dárkový balíček i přesně na míru.

Mimo to, coby dárek potěší také dárkové poukazy v určité hodnotě.

Dárkově zabalené pralinky, čokolády…navíc takto výborné a kvalitní, jsou dárkem, který zaručeně nezklame a hodí se pro kohokoliv!

Zajímavostí v nabídce Čokoládovny Minach jsou pak čokolády, pralinky, lízátka…slazená stévií! Mají méně kalorií a jsou vhodné i pro diabetiky.

V prostorách Čokoládovny Minach v Alfa pasáži si ovšem můžete užít i krásné chvíle – při posezení ve zdejší kavárně! Dáte si tu nejen kávu a další nápoje, ale hlavně vyhlášenou horkou čokoládu!

Horkou čokoládu zde připravují z pravé čokolády (žádné náhražky, sypké směsi…)… horkých čokolád je v nabídce hned několik, podává se se šlehačkou, s vaječným koňakem… Je to opravdu velká dobrota!

Tuto horkou čokoládu vám tu rádi udělají i s sebou!
Přímo vyhlášenou specialitou Čokoládovny Minach je pak kaštanové pyré se šlehačkou – i na toto pyré sem lidé moc rádi chodí!

V létě sem pak zajděte také na vynikající řemeslnou zmrzlinu – mohu za sebe vřele doporučit!

V kavárně se pak konají i různé akce, aktuálně tu zpívají a hrají děti Lidové školy umění pro své rodiče, a to hned v několik termínů!

Pralinky a další dobroty z Čokoládovny Minach koupíte také přes e-shop, viz odkaz níže.

Zastavte se – na opravdu vynikající čokoládu, o které se vám bude jistě i zdát! :)

Čokoládovnu Minach najdete v Brně na Poštovské 6E v prostorách Alfa pasáže.

ODKAZ: ČOKOLÁDOVNA MINACH / web, e-shop
ODKAZ: ČOKOLÁDOVNA MINACH / facebook
ODKAZ: ČOKOLÁDOVNA MINACH / instagram