Pozvánka – JÓGA RETREAT prodloužený víkend v Therme Laa

Mám pro vás pozvánku na jeden zajímavý pobyt, který proběhne od 1. do 4. října v krásných termálních lázních Therme Laa v sousedním Rakousku. Pobyt „Jóga Retreat“ je zaměřený na cvičení jógy pod vedením české lektorky Bobi Malé – navíc vás čeká relax v lázních, ubytování v hotelu****superior, polopenze, a to vše v úžasném prostředí. A pozor – při rezervaci s kódem „COOL BRNO BLOG“ získáte dárek a navíc se zúčastníte losování o 2 vstupenky do Silent Spa. ;) Víc v následujícím článku…

Sama jógu miluji už od dětství, moje maminka byla dříve lektorka a jógu jsem často cvičila právě s ní. Dodnes mě jóga baví, je to úžasný relax nejen pro tělo, ale i pro mysl. Navíc, při józe se dokonale protáhnete, uvolníte ztuhlé svaly, klouby a celkově si můžete tělo zpevnit a posílit.

Jóga je celosvětově jednou z nejoblíbenějších aktivit – i proto věřím, že vás osloví moje pozvánka na jedinečný prodloužený víkend, zaměřený právě na cvičení jógy. I mě tento pobyt moc zaujal a zvažuji, že se také zúčastním. Myslím, že něco takového je idealní pro načerpání energie pro náročné podzimní období… ;)

Zmiňovaný pobyt „JÓGA RETREAT“ proběhne v termínu od 1. do 4. října v krásném prostředí termálních lázní Therme Laa v Rakousku. Věřím, že tyto termální lázně jistě dobře znáte, z Brna je to sem opravdu kousíček (cesta zhruba 1 hodina). Navíc, v aktuální nejisté době je rozhodně fajn vycestovat jen někam poblíž.

Proč právě tento pobyt – co vás v rámci něj čeká? Je toho opravdu spoustu a jak jsem už zmínila, právě těchto pár dnů strávených cvičením jógy, odpočinkem a relaxem v lázních, vás opravdu neskutečně nabije pro následující období.

Navíc, prostředí luxusních lázních Therme Laa k podobným pobytům přímo vybízí! Zajímavostí určitě je, že v těchto prostorách v roce 2019 natáčel svoje video jógy skvělý Václav Krejčík.

Pobyt JÓGA RETREAT povede česká lektorka BOBI MALÁ – věřím, že její jméno bude vám, nadšencům pro jógu, jistě povědomé. ;)

V rámci pobytu je pro vás zahrnuto také ubytování v luxusním hotelu****superior, který je přímou součástí celého lázeňského komplexu (hotelem projdete přímo až do prostor lázní).

V ceně pobytu je samozřejmě i celý jógový program pod vedením Bobi Malé, dále pak polopenze – a musím ze své vlastní zkušenosti říct, že tu vaří přímo božsky! Kladou zde důraz na zdravé stravování a v nabídce jsou často zajímavá a netradiční jídla, vždy s použitím kvalitních a lokálních surovin. Navíc – vždy si tu vyberou jídla jak vegetariáni, tak i vegani.

Dále jsou pro vás zajištěny vstupy do termálních lázní a hotelového spa – v den příjezdu je to možné již od rána. Navíc, v pátek a v sobotu se můžete v lobby hotelu zaposlouchat do živé hudby – hrají zde na piano, k tomu si dáte sklenku dobrého vína z Weinviertelu… Dokonalá pohoda!

Pozor – tento pobyt má jen limitovaný počet míst – proto si udělejte rezervaci včas. ;) Více informací k pobytu pak ZDE.

A jak jsem už zmínila v úvodu, při rezervaci s kódem „COOL BRNO BLOG“ získáte krásný dárek a navíc se zúčastníte losování o 2 vstupenky do Silent Spa. Rezervaci proveďte na email  p.damm@therme-laa.at a uveďte do předmětu COOLBRNOBLOG.

ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / web
ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / facebook