Podzimní botičky pro děti z obchůdku EMELLI

Dnešní téma pro rodiče – dětské botičky! S příchodem podzimu určitě všichni musíme dětem nové botky pořizovat, ať už bačkůrky do školy a školky, nebo botky pro každodenní nošení. Pokud nevíte, kam pro dětské a zdravotně nezávadné boty, zkuste obchůdek EMELLI, který najdete ve Starém Lískovci v Brně. Mají tu opravdu velice širokou nabídku a mimo botky i další potřebné dětské doplňky. Víc k aktuální nabídce zde v dnešní reportáži… ;)

S příchodem nového školního roku a vlastně i podzimu musíme dětičky patřičně vybavit – a mimo jiné vždy pořizujeme boty. Ať už do školy – bačkůrky, boty na tělocvik, do kroužků, nebo pohodlné boty na každodenní nošení.

Pro děti je vždy dobré kupovat kvalitní a zdravotně nezávadnou obuv, ale to vy, rodiče, určitě dobře víte. Dětská nožička rychle roste a vyvíjí se, je dobré myslet na podporu klenby a vhodnou oporu kotníku, a to zvláště u velmi malých dětí.

Proto botičky pořizujte ve specializovaných obchůdcích. V Brně vám již několik let doporučuji právě obchůdek EMELLI, který najdete ve Starém Lískovci, na ulici U Leskavy 27. Mají tu opravdu velmi širokou nabídku botiček všech velikostí, od těch pro nejmenší batolata, až po cca velikost 38-39.

U všech botiček si můžete být jistí velkou kvalitou – v nabídce jsou i velmi prověřené značky dětské obuvi, jako jsou Ricosta, FARE, D.P.K., SUPERFIT, RICHTER, BEFADO, COQUI, JONAP, CAPIKI, D.D.Step, Viking, Rak, Keen, Ciciban, Lurchi, Froddo, Anatomic, Samos, PRIMIGI…

Aktuálně tu pořídíte jak zmiňované bačkůrky do školky a školy…

…tak i další boty, které jsou na podzimní období, kdy počasí je nejisté, potřebné. Mají zde i širokou nabídku krásných holínek, bez těch se teď jistě také neobejdete. :)

Mimochodem, moc hezké holínky tu pořídí i maminky – v dospělých velikostech až do vel. 41. A mají opravdu krásný design!

Pro podzimní plískanice tu pak pořídíte i super pláštěnky, nebo softsheelové kalhoty.

Co se botiček týká, tak tu rozhodně najdete ty pravé, ať už pro kluky, nebo holčičky. Je z čeho vybírat!

Spoustu krásných podzimních modelů jsem vám zde pro inspiraci nafotila, ale věřte, nabídka je zde mnohem širší, určitě stojí za to si sem zajet a vybírat.

Mnohé podzimní botky mají pak i goratexovou membránu, která nepropustí vlhkost.

Zaujaly mě zde i roztomilé capáčky pro malé děti, batolata. Mají je v krásném balení, v krabičce a právě takové capáčky jsou i fajn tipem na dáreček,

Já tu vždy klukům pořizuji oblíbené Zdravé lahve na pití – těch mají také velký výběr.

Zkrátka, v Emelli svoje děti rozhodně obujete, tím si můžete být jistí. Navíc jsou tu moc milí, budou se vám věnovat, s dětmi trpělivě zkoušet a vybírat. A děti v obchůdku určitě ocení i pár hraček, se kterými se mohou zabavit. ;)

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

Prodejnu EMELLI najdete na adrese U Leskavy 27, ve Starém Lískovci v Brně, nakupovat můžete i přes oficiální web, viz odkaz níže.

ODKAZ: EMELLI / oficiální web
ODKAZ: EMELLI / facebook