Pozvánka do Kuřimi na grilovací pátky pro veřejnost!

Mám pro vás další zajímavý letní tip! A rozhodně potěší všechny milovníky dobrého jídla a hlavně, grilování! Dozvěděla jsem se, že v Kuřimi, u podnikové prodejny Steinex, probíhá 4 letní pátky grilování pro veřejnost – a pozor, je zdarma. ;) Máte tak možnost ochutnat spoustu dobrot a třeba si i něco odvezete s sebou. Jednoho grilování jsem se sama zúčastnila a mám pro vás dnes malou reportáž se spoustou fotek. ;) A hned na úvod, stojí za to se sem stavit, mají to výborný! ;)

K létu grilování neodmyslitelně patří, takže pokud si i vy dáte rádi nějakou tu dobrotu z grilu, tak musíte vědět právě o těchto akcích, které jsou určené pro veřejnost, jsou zdarma a celkově, je to tady fajn. ;)

Grilovací akce „Vogriluj to“ probíhají v Kuřimi, na Zámecké ulici 13, přímo u podnikové prodejny firmy Steinex, která je zde otevřená pár měsíců, od května.

V této podnikové prodejně si samozřejmě můžete nakoupit – mají tu spoustu druhů párků, klobás, ale také maso, výběr je fakt velký.

Najdete zde třeba i speciální trvanlivé klobásy a párky a zajímavostí také je, že všechny klobásy na gril mají vysoký podíl masa a jsou bez lepku. Sama jsem jich zde ochutnala několik a jsou opravdu moc dobré. ;)

Zpátky ale k akcím Vogriluj to!
Ty probíhají letní pátky, nyní nejbližší bude v pátek 2. srpna, další pak 16. srpna a poslední 6. září. Grilování zde probíhá vždy od 10:00, do 17:00, přímo před vstupem do podnikové prodejny.

Tak a teď to důležité – jak se tohoto grilování můžete zúčastnit – a podotýkám, zcela zdarma! Je to jednoduché! Stačí se na webu www.vogrilujto.cz registrovat – registrace je také zdarma a na základě té vám přijde do emailu voucher. Tento voucher si vytisknete a přinesete s sebou na jeden z termínů grilování. Navíc, na základě voucheru pro vás platí 5% sleva na nákup v podnikové prodejně Steinex (můžete využít i mimo termíny grilování).

Mimochodem, v podnikové prodejně je super chládek, takže pokud budou panovat velká vedra, tady vám bude rozhodně moc příjemně – mám sama vyzkoušeno. ;)

Navíc, prostory podnikové prodejny (a i místa grilování) jsou hned na okraji Kuřimi, s krásným výhledem do přírody, takže se vám tady určitě bude líbit. ;)

Zkrátka, myslím, že si tyto akce zaslouží, aby se o nich vědělo – takže, milovníci grilování a hlavně, grilovaných dobrot, uzenin, párků, klobásek – zajeďte si sem, stojí to za to! ;)

Na víc fotek z prvního grilování zde mrkněte také do fotogalerie. ;)

ODKAZ: VOGRILUJ TO / web, registrace
ODKAZ: VOGRILUJ TO / facebook
ODKAZ: VOGRILUJ TO / instagram