Pozvánka: Dámské wellness večery v Aqualandu Moravia

Ráj vodních atrakcí, bazénů s termální vodou, s nádhernými wellness prostory – Aqualand Moravia v Pasohlávkách jistě všichni dobře znáte. Z Brna to sem máme jen kousek a jak vím i ze svého okolí, za vodními radovánkami sem mnozí rádi jezdíte. Aqualand Moravia nabízí opravdu úžasné vyžití –  pro celou rodinu a hlavně, pro děti. Ovšem i my, ženy zde můžeme strávit velmi příjemné chvíle a užít si tu čas jen a jen pro sebe! V Aqualandu Moravia totiž letos odstartovala série ryze dámských wellness večerů, kdy jsou prostory celého wellness patra Pálava vyhrazeny jen a jen ženám! Užít si tu můžete speciální beauty procedury, ceremoniály – vždy nějak tématicky zaměřené. Dámy pak dostanou i pohoštění! Mimochodem, na dámský wellness večer navíc nepotřebujete ani žádnou speciální vstupenku. Stačí, když si zakoupíte běžnou na pokladně nebo na e-shopu
Já tu na dámském wellness večeru také byla – mám pro vás spoustu fotek i informace, jak to celé probíhá. Udělejte si čas a zajeďte si na dámský wellness večer také! Další budou 16. a 30. května a 13. a 27. června 2023.

Užít si čas relaxu, pohody, kdy se můžete věnovat jen samy sobě, to je pro nás, věčně vytížené ženy až vzácností. Ale, měly bychom si umět takové chvíle dopřát, dodají vám totiž energii, odpočinete si a načerpáte sílu do dalších dnů.

Přesně o tom mají být i dámské wellness večery, které se od dubna konají pravidelně vždy každé úterý v sudý týden. Tyto wellness večery jsou vyhrazeny opravdu jen ženám – takže pánové a děti se v případě zájmu zatím mohou pobavit v ostatních prostorách Aqualandu. ;)

Pro dámské wellness večery jsou totiž i speciálně vyhrazené prostory, kam mají vstup jen a jen ženy.

V sudé úterky, kdy se konají dámské wellness večery, je celé patro Pálava na určený čas akce, tedy od 16:30 do 20:00 vyhrazeno jen ženám. Právě zde je pro dámy připravené i pohoštění, můžete zde v klidu relaxovat, užijete si nádhernou a velkou vířivku s výhledem na Novomlýnskou nádrž i Pavlovské vrchy.

Stejně úchvatný je zde i výhled z panoramatické sauny, ta opravdu stojí za návštěvu! Prostorově velkorysá sauna je svým umístěním skutečně jedinečná – ten božský výhled vás nadchne!

A jak dámské wellness večery probíhají?
Já tu na posledním z těchto večerů byla – a je to zde opravdu příjemné, vládne tu pohodová atmosféra, kdy si i během pár hodin skutečně odpočinete.

Od 16:30 můžete přijít již do patra Pálava, dáte si pohoštění, můžete si užít vířivku, saunu…

Čekají vás pak speciální ceremoniály a beauty procedura! Každý z dámských wellness večerů je nějak tématicky zaměřený – od čehož se odvíjí i průběh a typ procedur. Na večeru, kde jsem byla já, byly tématem růže!

V 17:30 je peelingový ceremoniál, který probíhá ve Forum Romanum wellness – typ peelingu také odpovídá tématu večera. 
V 18:30 si užijete saunový ceremoniál ve zmiňované panoramatické sauně.
A v 19:30 je pro vás připravena beauty procedura ve Valtickém sklepu opět na patře Pálava wellness.

Cílem večerů je poskytnout dámám komfort, péči, maximální relax a služby, které jsou určeny jen a jen pro ně.
Uvidíte, jak si i za pár hodin na těchto večerech neskutečně odpočinete!

Mimo to, během dámských wellness večerů můžete samozřejmě navštívit i smíšené ceremoniály probíhající ve Forum Romanum wellness.

Na dámský wellness večer navíc nepotřebujete ani žádnou speciální vstupenku. Stačí, když si zakoupíte běžnou na pokladně nebo e-shopu.

Zajeďte si na některý z dalších dámských večerů, stojí to za to! A vezměte třeba i kamarádku, užijete si spolu super chvíle!
Další dámské wellness večery proběhnou v Aqualandu Moravia 16. a 30. května a 13. a 27. června 2023.

ODKAZ: AQUALAND MORAVIA / web
ODKAZ: AQUALAND MORAVIA / e-shop
ODKAZ: AQUALAND MORAVIA / facebook
ODKAZ: AQUALAND MORAVIA / instagram