Pozvánka: Citadela We Love to Help / Worakls

V rámci našeho charitativního spolku We Love to Help každoročně pořádáme nejrůznější benefiční akce, eventy a projekty, s cílem pomoci vždy buď nějakému konkrétnímu případu, nebo další organizaci, která pomoc akutně potřebuje. A letos jsme se rozhodli zrealizovat akci asi zatím vůbec největší, a to ve spolupráci s brněnským halovým eventem Citadela. 1. května tak přivážíme do Brna francouzského umělce, geniálního DJe, producenta a nesmírně charismatického člověka – WORAKLA! A to není vše – představíme ho vůbec poprvé v ČR exkluzivně v doprovodu symfonického orchestru, což bude opravdu jedinečný zážitek! To si zkrátka nesmíte nechat ujít! A co víc – výtěžkem z této akce podpoříte brněnský FOD Klokánek. Víc v následujícím článku!

Zcela upřímně, na tuto akci se opravdu moc těšíme! Worakls je ve světě elektronické hudby skutečně pojem – a navíc, ve spojení se symfonickým orchestrem to bude naprosto ojedinělý a výjimečný zážitek. A těšíme se o to víc, že touto akcí opět za náš charitativní spolek We Love to Help pomůžeme tam, kde je to potřeba.
Tentokrát jsme vybrali brněnský FOD Klokánek, kterému výtěžek z této akce věnujeme. Klokánek náš spolek podpořil v minulosti již vícekrát a i na základě našich zkušeností dobře víme, že tady je pomoc a podpora opravdu důležitá. Je stále mnoho dětí, které se i díky Klokánku dnes mohou lépe začlenit do společnosti, které v Klokánku poznali, co to je láska, pohoda, klid, domov… Zkrátka, Klokánek si naši pomoc a pozornost rozhodně zaslouží.
Zpátky ale akci Citadela / Worakls, která proběhne 1. května v brněnském Zoner Bobyhall. Co vás tu čeká?
Dokonalé spojení grandiózního zvuku živého orchestru a tepavé taneční elektroniky. To je aktuální projekt francouzského virtuóza ukrývajícího se pod pseudonymem Worakls. Svoji debutovou nahrávku Orchestra vydal před několika měsíci a na taneční scéně se okamžitě stal jedním z nejskloňovanějších jmen. Nyní jeho show, která získala skvělé ohlasy nejen mezi fanoušky, ale i světovými top producenty, dorazí do Brna.

V pátek 1. května 2020 bude projekt nazvaný Worakls Orchestra hlavním jménem speciální edice akce Citadela We Love To Help v brněnské Zoner Bobyhall. Vstupenky na akci, jejíž výtěžek poputuje na Fond ohrožených dětí Klokánek, jsou v předprodeji v síti TicketLIVE. Na akci dále vystoupí Misa Salacova, Nuff & Lekno, Subgate či Madelaine.