Podzimní novinky v cukrárně Lucius v Syrovicích u Brna

Znáte cukrárnu Lucius v Syrovicích u Brna? Jsem si jistá, že rozhodně ano, právě tato cukrárna je totiž mimořádně oblíbená, přesvědčila jsem se o tom i podle vašich hojných a pozitivních reakcí, kdykoliv právě o této cukrárně píšu. Upřímně, ani já se nedivím, že máte dorty a zákusky z cukrárny Lucius tak rádi – vše je zde totiž připravováno poctivě, jen z těch nejlepších surovin. A na chuti i celkové kvalitě je to zkrátka znát. Do cukrárny Lucius vás chci pozvat i svým následujícím článkem, je zde totiž mnoho zajímavých podzimních novinek, které si zaslouží, abyste o nich věděli!

O cukrárně Lucius vždy platilo a platí, že když se práce, v tomto případě cukrářské řemeslo, dělá poctivě a s láskou, je to krok k zaručenému úspěchu. Tato příjemná cukrárna ve vesničce Syrovice u Brna si totiž získala takový věhlas a popularitu, a to právě díky vynikajícím dortům, dezertům i zákuskům. Na ty se sem sjíždí lidé i z dalekého okolí!

V cukrárně Lucius ochutnáte tradiční české zákusky a dezerty, mezi které rozhodně patří větrník, punčový řez, čokoládový dort, dezert Pavlova, věnečky, nebo třeba likérová špička, tu tady mají naprosto dokonalou!

To, že jsou všechny zákusky a dezerty vyráběny z prvotřídních surovin, poznáte při prvním ochutnání. Používají zde kvalitní másla, živočišné šlehačky, vlašské ořechy, rum, 70% čokoládu…
A hlavně, zcela se vyhýbají použití všech suchých směsí, vše si poctivě vaří a ručně zpracovávají.

Zkrátka, pokud si chcete jednou za čas „osladit život“, tak si dopřejte něco tak skvělého a poctivého, jako nějaký ten zákusek právě z cukrárny Lucius. Ta cesta z Brna do Syrovic (a že je to jen kousek) stojí za to!

Zpátky ale k podzimním novinkám, o kterých vám píšu v úvodu…
Cukrárna Lucius má stále plné vitríny dobrot – oblíbených „stálic“, dezertů, na které sem tak rádi chodíte. Ale, celkový sortiment cukrárny prošel menší změnou, kdy vám zde nyní budou nabízet více kvalitních, ručně vyráběných domácích produktů! O co přesně se jedná?

Nabídka právě těchto produktů se bude v cukrárně Lucius obměňovat dle sezóny. Nyní, v čase podzimu tu koupíte podzimní speciality a pochutiny, jako jsou třeba jablečné křížaly, zázvorky, sněhové pusinky, ovesné sušenky s jablkami…

…zmínit musím i kouzelné perníčky se zdobením v podzimním duchu! Udělají radost a jsou opravdu vynikající.

Novinky pak naleznete i v nabídce nápojů! V podzimní dny vás zahřeje domácí pečený čaj, nebo čaj se zázvorem! 

A chybět nesmí samozřejmě také svařák! Ten mají v cukrárně Lucius skvělý, karamelový! A pro dětičky je připravena i nealko verze. 

Až budete v cukrárně Lucius, rozhodně na tyto novinky mrkněte – určitě si vyberete a odvezete si tak milou pozornost i domů.

Mimochodem, každou středu se zde podávají i moučníky! Třeba tradiční jablečný, nebo hruškový závin, nebo domácí buchty. No nezní to přímo lákavě?

Menší změnou pak prošel i samotný interiér cukrárny, najdete zde nové, útulné prvky, nebo tabule s informacemi. V provozu je zatím stále i zahrádka, kde je na sluníčku tak příjemně!

Musím také zmínit, ze cukrárna Lucius nabízí i možnost zpoplatněného rozvozu.

A na závěr, jak jistě víte, z cukrárny Lucius si můžete objednat také vánoční cukroví. Pokud to ještě plánujete, pospěšte si, objednávky budou rychle uzavřeny! Více ZDE

Cukrárnu Lucius najdete v Syrovicích u Brna, na adrese Syrovice 528.

ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / web
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / facebook
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / instagram