Podzimní módní inspirace z butiku Amande!

Jeden z mých nejoblíbenějších butiků v Brně je rozhodně Amande na Minské! Právě o tomto obchůdku vám na blogu píšu často, je tu totiž rozhodně z čeho vybírat! A na vysoké úrovni skvělé nabídky tento butik rozhodně neztrácí – přesvědčím vás i ve své dnešní reportáži podzimních novinek! ;)

Pokud v Brně hledáte stylovou, originální, nadčasovou, ale i trendy módu, rozhodně se zajděte mrknout právě do butiku Amande. Tyto butiky už máme vlastně dva, kousek od sebe, první je na Minské 55 a druhý jen malý kousek odtud, na Kallabově 2 (roh Horové ulice).

Zatímco Amande 1 na Minské nabízí více ležérní, sportovně – elegantní módu pro každodenní nošení, v Amande 2 na Kallabově ulici koupíte více slavnostní a elegantní kousky. A pozor – oblečou se zde i pánové, i pro ty tu nabízí nádherné a stylové věci!

Aktuálně mají v butiku Amande na Minské nádherné podzimní novinky – ty jsem vám zde nafotila a představím v dnešní reportáži. A myslím, že je rozhodně o co stát! :)

V butiku Amande na Minské rozhodně seženete to, co je v módním světě aktuálně IN! :) Koupíte tu oblečení od italských značek – a právě Itálie je známou Mekkou módního světa, většinu trendů pro danou sezónu vytváří právě italské módní domy a populární brandy. Co se právě značek týká – jsou tu zastoupeny rifle Sexy woman, dále značky Imperial, Please, Vicolo, Sugarbird…

Takže i nabídka oblečení v Amande je do určité míry v ohledu trendů dané sezóny. Jednotlivé kousky se tu dají skvěle vzájemně kombinovat, takže si tu můžete bez problému sestavit kompletně celý outfit.

Nejvíc se mi tu líbily dlouhé svetry, roláky, kardigany…ty můžete nosit také přes džíny a vypádá to perfektně!

Koupíte tu i super budny, nejrůznější kabáty – zkrátka takové věci, které teď, na podzim, rozhodně užijete!

Co tu také oceňuji, tak velice vstřícné a ochotné jednání, poradí vám, pomohou s výběrem, zkrátka, budou se vám věnovat – což v obchodech velkých módních řetězců také rozhodně nebývá samozřejmostí.

Jak se vám novinky z Amande na Minské líbí? Za mě naprosto super! Stavte se sem, věřím, že nebudete litovat… :)

Na spoustu fotek krásných kousků z Amande se mrkněte i do fotogalerie! :)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook