Nádherné podzimní novinky pro dětičky v Textilu u Vyzinů

Mám pro vás další článek v rámci mé rubriky “Mámou v Brně” – která je plná tipů pro rodiče a samozřejmě, také pro děti – dělím se tu s vámi totiž o své vlastní postřehy, nápady a inspiraci, coby maminka. :) Tentokrát to bude opět o módě, protože, jak dobře vím, sehnat hezké a kvalitní oblečení pro děti, není také jen tak – a pozor, opravdu není nutné se spoléhat jen na velké a známé módní řetězce. Super kousky koupíte například v Textilu u Vyzinů na Horové – a dnes vám představím celou řadu krásných novinek, které tu teď mají!
Maminky, právě v Textilu u Vyzinů na Horové najdete na jednom místě vše, co pro oblékání děti potřebujete! Mají tady neskutečný výběr, a to nejen oblečení, koupíte tu i spodní prádlo, ponožky, punčošky a další doplňky – třeba čepičky, šátky, šály, rukavice… Zkráta, absolutně vše!
Mají tu – hlavně pro holčičky – třeba naprosto nádherné batůžky a kabelečky, ty já tady vždycky obdivuji! :) Mít doma holčičku, tak tu rozhodně všechny tyto holčičí nezbytnosti nakupuji. :)))
Zkrátka, Textil u Vyzinů je v ohledu dětské módy dokonale zásobený! Zajímavostí jistě také je, že tento obchůdek má opravdu dlouholetou tradici – představte si, že byl založený už v roce 1916! Od této doby se obchod a celá značka těší dobré pověsti a oblibě mezi zákazníky.
Kolekce, které tady nabízí, jsou ucelené a dají se dobře kombinovat, jsou totožné jak barevností, tak i aplikacemi. Co se týká velikostí, tak v nabídce jsou věci od vel. 104 do 164.
Na dětských figurínách jsem vám tu nyní nafotila zajímavé outfity, které jsou jako dělané právě pro aktuální podzimní období!
Hlavně pro holčičky, tolik krásných věcí tu mají! Nejrůznější vestičky, kožíšky, kabátky… opravdu, tak super věci jen tak někde nenajdete!
Pro kluky tu pak mají také fajn věci, podzimní kabátky, vesty, svetříky a mikiny…
…a samozřejmě, celou řadu kalhot, džíny, plátěné kalhoty, tepláčky a pozor, koupíte tu oblíbené džíny z teplákového materiálu, které nejen, že dobře vypadají, ale jsou i moc pohodlné!
Nafotila jsem vám tu i pár doplňků – nádherné čepičky, rukavice, tunely na krk…na podzim už také rozhodně využijete!
A pozor – pokud vás zajímá, jak je to zde s cenami, tak věci tu mají naprosto cenově přijatelné!
Spoustu dalších fotek aktuální nabídky z Textilu u Vyzinů si prohlédněte také ve fotogalerii.

Textil u Vyzinů najdete v Brně na Horově 2.

ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / web

ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / facebook