Nová kolekce značky Silvian Heach v pfb Concept Store Brno

Mám pro vás další zajímavou módní inspiraci – tentokrát na stylové, elegantní a celkově velice ženské šaty, a to od italské značky Silvian Heach! Její novou kolekci totiž najdete v multibrandovém obchodě pfb Concept Store na Panské – a rozhodně stojí za pozornost. Pár kousků jsem vám tu opět nafotila pro inspiraci – mrkněte na následující reportáž – třeba objevíte takové šaty, které by se mohly líbit… ;)

Módní inspiraci z pfb Concept Store Brno vám tu přináším poměrně často – neustále tu totiž přibývají novinky, které si zaslouží, aby se o nich vědělo! V pfb Concept Store totiž najdete opravdu mnoho krásných věcí, od celé řady jedinečných brandů.

Jak jsem zmínila v úvodu, pfb Concept Store Brno je multibrandový obchod, kde na jednom místě můžete vybírat opravdu ze široké škály oblečení, doplňků – kabelek, pásků, bot, ale i spodního prádla. A pozor – krásné věci tu mají nejen pro nás, ženy, ale také pro pány.

Co se nabízených značek týká – věřím, že mnohé z nich vám nebudou cizí – například legendární Karl Lagerfeld, Love Moschino, Marc Jacobs, Hugo Boss, Chiara Ferragni, Geox, Calvin Klein…

Dnes vám chci ale napsat o jednom brandu, který na české módní scéně ještě tolik povědomý není, což je ovšem škoda, pozornost si rozhodně zaslouží. Jde o italskou značku Silvian Heach – její kolekce jsou nesmírně ženské, oblečení dokonale sedí a pozor, ceny za tuto módu jsou přijatelné.

Já jsem vám tu pár zajímavých šatů z nové kolekce Silvian Heach nafotila – vesměs se jedná o elegantní kousky, určené pro více slavnostní a okázalé příležitosti.

Mimochodem, blíží se období vánočních večírků, plesů – takže příležitostí, kam si takové oblečení vzít, bude jistě mnoho… ;)

Mě si tu získaly hlavně šaty v nádherné vínové barvě, s větším výstřihem, jsou až pohádkové!

Krásně ovšem vypadají i černé jednoduché šaty se zajímavým páskem…

…nebo košilové šaty – mimochodem, ty se hodí i pro každodenní nošení!

Nafotila jsem vám tu i mnoho nádherných kabelek od značky Marc Jacobs – opět to jsou naprosto super modely! Značka Marc Jacobs nabízí kabelky v nadčasovém designu a v nádherných barvách. A pozor – na mnohé kabelky Marc Jacobs tu jsou slevy! ;)

Na více fotek se detailně podívejte také do fotogalerie. ;)

pfb CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12.

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / eshop

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / web
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram