Podzimní inspirace z Květinářství Galerie

Před měsícem jsem vám na blogu představila zbrusu nové, nádherné a hlavně, prostorově opravdu veliké Květinářství Galerie, které najdete v centru Brna, na Josefské. Věřte, výběr je tady opravdu úžasný – a teď tu mají navíc spoustu podzimně laděných vazeb, dekorací a věnců. Vše jsem tu opět pro vaši inspiraci nafotila – víc v mé dnešní reportáži!

Pokud také patříte k milovníkům květin, dekorací, květinových vazeb, určitě si přečtěte můj dnešní článek! Mám pro vás spoustu fotek z nového Květinářství Galerie, které je pár měsíců otevřené přímo v centru Brna, na Josefské, v prostorách OD Klášter.

Toto květinářství jsem vám už na blogu představila – můj článek najdete ZDE. Květinářství Galerie má rozhodně co nabídnout, myslím, že to je vůbec největší květinářství v Brně! Prostory jsou opravdu jedinečné, vzdušné, díky velkým oknům světlé – ideální právě pro květiny!

Co v Květinářství Galerie konkrétně najdete? 
Samozřejmě, pestrý výběr květin – ať už čerstvých, řezaných, nebo nejrůznější květiny v květináčích, květinové vazby, dekorace, ale také doplňky – obaly na květiny, lucerny, nejrůznější sošky, ale třeba i úžasná krmítka pro ptáčky, která se hodí do exteriérů a jsou designově hodně vydařená.

Jak už jsem zmínila v úvodu, aktuálně tu mají spoustu podzimně laděných vazeb, které vám vytvoří doma tu pravou, podzimní atmosféru.

Za pozornost stojí i podzimní věnce, ty jsou opravdu kouzelné!

Právě tyto věnce si můžete buď pověsit na dveře, skvěle ale vypadají i na stole, coby jedinečné dekorace.

Samozřejmostí tu pak je, že vám vytvoří jakoukoliv vazbu, nebo právě věnec, přesně dle vašich představ a požadavků – stačí zmínit barvy, materiály, velikost a cenovou relaci.

Když už je řeč o cenách – musím říct, že vše, co tu nabízí, je cenově velice přijatelné, rozhodně se nemusíte bát nějakých přemrštěných, vysokých cen.

Jak se vám podzimní novinky z Květinářství Galerie líbí? Za mě nádherné věci, ze kterých je až těžké si vybrat, že? ;)

Na více mých fotek z Květinářství Galerie se podívejte i do fotogalerie.

Květinářství Galerie najdete na Josefské 516/1, v prostorách OD Klášter.

ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / web
ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / facebook
ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / instagram