Podzimní inspirace z butika Allora

Butik Allora na Dvořákově, ten vy máte rádi, to už dobře vím… :) Proto vám přináším další velký fotoreport – a to aktuální kolekce, která je tu k mání! A hned na úvod říkám, holky, budete nadšené… ;)

Na novou, podzimní kolekci do butiku Allora, jsem se fakt těšila! Pokaždé tady totiž objevím spoustu zajímavých kousků, které jen tak někde nemají. A co si budeme povídat, příchod nového ročního období je mimochodem fajn důvodem k tomu, pořídit si něco nového a hezkého, pro radost, že? ;)

V butiku Allora rozhodně takovou radost pořídíte, nabídka je tady totiž pokaždé doslova ohromná! Ať už hledáte něco na běžné, denní nošení, do práce, na večírky, nebo pro více okázalé příležitosti.

Koupíte zde italskou módu – stylové věci, které jsou v každém případě originální, s propracovanými detaily, z hezkých a kvalitních materiálů.

Já jsem si tu moc oblíbila i autorskou řadu MIA, kterou navrhuje přímo majitelka obchodu. Pár kousků MIA už mám doma a jsem moc spokojená. Věci MIA si totiž necháváte šít přímo na míru, vyberete si materiál, detaily – třeba to, zda má mít daná věc kapsy, nebo ne…

Zpátky ale k nové, podzimní kolekci! Co přesně tou najdete? Nejvíc vám asi prozradí přímo mé outfity, které jsem tu pro vás se šikovnou stylistkou Míšou, která zde pracuje, vybrala!

 

Líbí? Utíkejte se na tu parádu podívat, než to bude pryč! O vše tu totiž bývá fakt velký zájem… ;)

Spoustu krásných outfitů z butiku ALLORA si prohlédněte detailně také ve fotogalerii!

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákově 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook