Podzimní inspirace pro dětičky z Original Marines

Po delší době tu mám opět inspiraci pro dětičky! Začal nám podzim, v obchodech už jsou k dostání nové, podzimní kolekce a nejinak je tomu také v obchodě Original Marines ve Vaňkovce! Právě tady je, co se dětské módy týká, vždy super výběr – abyste se o tom také přesvědčili, nafotila jsem vám tu pro inspiraci reportáž – tady je! :)

S příchodem každého nového ročního období je ideální doba na to doplnit pár kousků do šatní skříně – a to i dětem. Začal školní rok, dětičky opět užijí více oblečení, než jen přes prázdniny, kdy jim stačilo většinou pár triček, šatičky a kraťásky.

Pokud i vy pro děti sháníte hezké a kvalitní věci, určitě se zastavte podívat do obchodu Original Marines ve Vaňkovce, tady si určitě vyberete! Navíc, oblečení značky Original Marines je stále cenově přijatelné!

V Original Marines koupíte oblečení už i pro nejmenší dětičky, pro miminka – a to dokonce i pro ta nejmenší! Kolekce jsou rozdělené barevně pro chlapečky i holčičky, ale mají tu i hodně věcí i v neutrální bílé barvě.

Nejvíc se mi tu vždy líbí krásné kousky pro batolata, to je roztomilost už od prvního pohledu! Všechny ty malé mikinky, svetříky, trička, šatičky…no když to vidím, až je mi líto, že jsou moji synové už tak velcí.

Oblečení Original Marines je vždy nádherně barevné, veselé, mnohé věci i s potisky oblíbených postaviček.

V nové, podzimní kolekci, nechybí roztomilé mikiny, trička, lehké bundičky…

…tepláčky, ale i celé teplákové soupravy…

…a samozřejmě, také doplňky, třeba čepičky, které se vám v chladnějších dnech už také budou hodit.

Pro holčičky tu koupíte šatičky, sukýnky a další modely „pro parádu“ – ať už na slavnostnější chvíle, nebo pro každodenní příležitosti.

Co říkáte, myslím, že takové oblečení je radost nosit, že? ;)

Spoustu fotek si prohlédněte také ve fotogalerii, ať máte přehled. :)

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram