Podzimní inspirace na botičky z obchůdku Emelli

Maminky, podzim pomalu, ale jistě klepe na dveře – to už je cítit i na počasí, kdy rána i večery bývají pořádně chladné. I proto to chce myslet na změnu šatníku a obutí – nejen pro sebe, ale hlavně také pro naše děti, které právě ráno, kdy bývá zima, odchází do školky a školy. A právě o „obutí“ – botičkách pro děti – bude můj dnešní článek. Mám pro vás totiž velmi pestrou inspiraci z obchůdku Emelli, který najdete v Brně, ve Starém Lískovci. A hned na úvod napíšu – co se dětských botiček týká, je to rozhodně ten nejlépe zásobený obchůdek v Brně!

Moji kluci už jsou ve věku, kdy jim rozhodně není jedno, co si oblečou a obují – už mi do všeho samozřejmě mluví, takže i co se týká botiček, rádi si vybírají. Když by bylo „po jejich“ – šlo by jen o vzhled. Mně záleží samozřejmě také na tom, aby byly botičky pro kluky zdravotně nezávadné.

O to u dětské obuvi totiž jde na prvním místě! Opravdu, dětská nožička se vyvíjí, roste a tak je potřeba, aby byly botičky pro děti vhodné. Pokud vybereme špatně, můžeme tím negativně ovlivnit právě vývoj dětské nožky.

Takže, rodiče, výběr dětských botiček rozhodně nepodceňujte a vybírejte tam, kde máte zaručeno, že jsou botičky kvalitní. A také tam, kde vám s výběrem ochotně poradí a budou se vám při nákupu věnovat.

Přesně takový je obchůdek Emelli, který najdete v Brně ve Starém Lískovci, na ulici U Leskavy 27. Jak jsem už zmínila v úvodu, za mě je to rozhodně obchod s tím NEJ výběrem kvalitní a zdravotně nezávadné obuvi v Brně. Mají tady opravdu tolik modelů a typů botiček, že bude snadné si vybrat.

Obchůdek Emelli je opravdu skvěle zásobený – najdete tu botičky pro děti už od těch nejmenších velikostí a co musím uznat, botičky tu mají nejen zdravotně nezávadné, ale také designově moc hezké.

V obchodě EMELLI najdete botičky pro nejrůznější užití – bačkůrky, boty na zimu, goratexové botičky, holínky, nebo sněhulky. U všech botiček si můžete být jistí velkou kvalitou – v nabídce jsou i velmi prověřené značky dětské obuvi, jako jsou Ricosta, FARE, D.P.K., SUPERFIT, RICHTER, BEFADO, COQUI, JONAP, CAPIKI, D.D.Step, Viking, Rak, Keen, Ciciban, Lurchi, Froddo, Anatomic, Samos, PRIMIGI – což jsou také nádherné botičky – navíc je tu mají za přijatelné ceny.

V Emelli aktuálně najdete opravdu spoustu krásných modelů botiček pro aktuální podzimní období pro kluky i holčičky a samozřejmě, už i pro batolata – botičky tu mají už od malých velikostí 18, 19… Koupíte tu také boty ve větších velikostech – až po velikost 36.

Mnohé podzimní botičky mají i speciální nepromokavou membránu – Goratex, nebo Sympatex, takže si můžete být jistí, že dětská nožička zůstane za každého počasí v suchu a teple, což je taky naprosto důležité.

Super jsou tu také zateplené holínky – mají tu právě i takové modely, které mají odnímatelnou vnitřní teplou vložku.  Koupíte tu pak i klasické holínky, které jsou právě na podzim nutností. :)

Kromě botiček najdete v obchůdku Emelli i další potřeby pro děti, nebo oblečení. Super jsou softsheelové kalhoty, ale také zateplené punčošky, ponožky, pláštěnky, čepice a šátky na krk…

Koupíte tu i oblíbené Zdravé láhve – moji kluci už dlouhou dobu nepijí z ničeho jiného. Lahve mají různé velikosti, krásné obaly, netečou a jsou zdravotně nezávadné…:)

Novinkou jsou pak i boxíky na svačiny, které vyrábí stejný výrobce, jako právě Zdravé lahve. Mají je zde i v krásných, designově stejných setech právě se Zdravými lahvemi.

A pozor, v obchůdku Emelli koupíte i krásné a zdravotně vhodné aktovky pro děti do školy, v různých velikostech a typech!

Maminky – zkrátka, v Emelli je výběr úplně super! Zajeďte se sem mrknout, stojí to za to!

Víc fotek si můžete prohlédnout ve fotogalerii!

Prodejnu EMELLI najdete na adrese U Leskavy 27, ve Starém Lískovci v Brně.

ODKAZ: EMELLI / oficiální web
ODKAZ: EMELLI / facebook