Inspirace na nádherné brýle!

Dnešní módní inspirace se ponese v duchu brýlí! Ano, právě brýle jsou totiž nejen funkční záležitostí, ale zároveň i módním doplňkem, který skvěle doplňuje náš celkový vzhled. Já sama se bez slunečních brýlí neobejdu, a to celoročně – a proto vám chci dnes krásné kousky brýlí představit. V oční optice APIA v Olympii mají totiž opravdu nádherné novinky, od značek Saint Laurent a Alexander Mcqueen. Jsou to designové, výrazné brýle, které opravdu sluší! Mrkněte na fotky v článku. ;)

Každodenní život si bez brýlí nedokážu představit. Mám jich doma už spoustu, vybírám podle svého oblečení a brýle beru nejen jako nutnou ochranu zraku, ale právě i jako zmiňovaný módní doplněk. Pokud vyberete takové brýle, které vám padnou, dokáží vytvořit perfektní look!

I brýle, jakožto každá módní záležitost, podléhají módním trendům, značky neustále představují nové kousky, které jsou danou sezónu v kurzu. Jak je tomu aktuálně?

Vnímám, že co se brýlí týká, nosí se teď opravdu výrazné a dokonce až extravagantní modely, s barevnými, výraznými obroučkami, v zajímavém designu, s velkými skly, nejrůznějším zdobením, doplňky… Zkrátka, rozhodně si můžete dovolit zvolit i výstřednější model. ;)

Já jsem vám opravdu nádherné brýle nedávno nafotila v oční optice APIA, na pobočce v Olympii. Mají tady neskutečný výběr, celou řadu známých světových brandů, a to jak brýle sluneční, tak i ty dioptrické.

Brněnská optika APIA je nejdéle fungující oční optikou v Brně, byla otevřená už v roce 1994 a své dobré jméno, postavené na kvalitních službách a široké nabídce kvalitních brýlí, si drží dodnes – a to na dvou pobočkách, v centru na Masarykově a také v OC Olympia.

Optika APIA zaváděla do ČR a SR většinu světových značek (Giorgio Armani, Chanel, YSL, Fendi, Valentino, Vogue, Police, Givenchy, Chopard a další) . V současné době kromě maloobchodu má velkoobchodní zastoupení pro ČR jednoho z největších výrobců brýlí na světě, který má ve svém portfoliu značky jako Montblanc, Tom Ford, Swarovski, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Timberland, E.Zegna…

Dvěma novými značkami v nabídce oční optiky APIA jsou pak Saint Laurent (dříve Yves Saint Laurent) a také Alexander Mcqueen.

Tyto brýle jsem vám tu nyní také nafotila – fotky najdete jak v článku, tak i ve fotogalerii pod ním.

Vzhledově jsou tyto brýle, musím říct, naprosto dokonalé! Alespoň, mně se moc líbí. Jsou výrazné, ovšem řekla bych, že ne tolik extravagantní – budou slušet opravdu asi každému. Na výběr je tu z celé řady zajímavých modelů a řeknu vám, ani já bych nevěděla, který si vybrat, líbilo se mi jich tolik! :)

Nejvíc mě zaujaly právě brýle od značky Alexander Mcqueen, co kousek, to skvost, který byl něčím zajímavý a jedinečný. Zvlášť, pokud si potrpíte na větší a výraznější brýle, tak se vám tyto budou líbit. ;)

Oční optiky APIA najdete v Brně na Masarykově 18 a také v brněnské Olympii. Na obou provozovnách si zákazníci mohou svůj zrak zkontrolovat, provádí zde také aplikaci kontaktních čoček a prodávají veškerý další sortiment související s brýlemi a kontaktními čočkami. Na každé provozovně je optická laboratoř/dílna, kde provádí opravy brýlí a zhotovení brýlí na počkání.

Oční optika APIA má v Brně dvě pobočky, v Olympii a v centru na Masarykově. Brýle v článku jsou focené na pobočce v Olympii.

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA – web / facebook

ODKAZ: ORIGINÁLNÍ BRÝLE.CZ – eshop / facebook