Narozeninové oslavy pro děti – kde je uspořádat?

Narozeninové oslavy se zvlášť mezi dětmi těší obrovské oblibě – sama to znám u svých dvou synů. :) Mí kluci moc rádi na narozeninové oslavy svých kamarádů chodí a samozřejmě, ještě raději pořádají oslavy vlastní. A tak bude můj dnešní článek právě na toto téma – chci vám totiž doporučit skvělé místo právě pro dětské party a oslavy. Asi největší úspěch má u dětí – nejen mých, ale i dětí mých známých a přátel – BRuNO family park. Tady vám totiž dětskou oslavu připraví opravdu perfektní, navíc v prostředí, kde se děti rozhodně nudit nebudou. Proč je to zde právě pro dětské oslavy tak skvělé? Čtěte dál a dozvíte se… :)

Jakékoliv pozvání na dětskou oslavu mí kluci uvítají s nadšením! Dětská party znamená spoustu zábavy, kamarády, zážitky…zkrátka, děti na něco takového dlouho vzpomínají. A jak vím ze své vlastní zkušenosti, nebo i od svých přátel, je čím dál častější dětem dětskou oslavu uspořádat – kam mohou kamarády pozvat a všichni si to pořádně užijí.

Ideálním místem, kde dětskou oslavu uspořádat, je takové prostředí, kde se děti budou společně bavit – a u mě na základě mnoha pozitivních zkuešností v Brně jednoznačně vyhrává BRuNO family park. Dětskou oslavu vám tu totiž zařídí doslova od A do Z, navíc je to tu krásné, nové, děti se vyřádí na atrakcích, ať už ve vnitřním, nebo venkovním areálu.

Dětskou oslavu tu můžete uspořadat v některé z narozeninových místností, které jsou právě pro oslavy určené. Místnosti mají krásné dekorace na stěnách – můžete si vybrat takovou, která je svým designem vašemu dítěti nejbližší.

Oslavy tu dětem připraví opravdu perfektní – vy si můžete vybrat z několika nabízených narozeninových balíčků. Každý balíček obsahuje vstup do herního centra minimálně pro 5 dětí, výzdobu narozeninové místnosti balonky a prostíráním, jízdenky na lodičky a autíčka, limonádu, popcorn a také návštěvu maskota centra – čápa Bruna, který oslavenci popřeje.

V dalších nabízených balíčcích je navíc pak třeba diskotéka pro děti, hry s animátorem, dort, focení oslavy…

Nejzajímavější jsou pak i tématické oslavy, speciální balíček „Úlet, kdy si můžete vybrat přesné zaměření oslavy – na výběr jsou třeba Superhrdinové, Brunova kouzelnická akademie, Pirátské putování za pokladem, Ledové království, Mafiánský akční program…

Pro starší děti je pak skvělý balíček „Nadupaná letka“! O co jde? Čáp BRuNO je v ohrožení a jen ti nejstatečnější ho mohou zachránit! Děti se mohou těšit na pořádnou porci adrenalinu, zábavy, logického myšlení a hlavně, spoustu pohybu. Oslavenec a jeho kamarádi musí v časovém limitu najít a rozklíčovat všechny kódy – a přitom se budou skvěle bavit. Ideální pro děti od 8 let, co už umí číst a psát!

A když je venku hezky, může být narozeninová oslava i ve venkovním areálu – už jsem tu narozeninovou oslavu dětí taky zažila a bylo to perfektní, děti v plavkách, užily si vodní atrakce a my rodiče je sledovali s posezení pod slunečníky, nemělo to chybu! :)

Myslím, že právě pro dětské oslavy nemá v Brně BRuNO family park konkurenci. Děti si to tady užijí, pobaví se, v nádherném prostředí plném atrakcí. A my rodiče odcházíme vždy s tou největší odměnou, kterou jsou ty dětské úsměvy a rozzářené oči.

Takže pokud pro své dítě hledáte ideální místo pro dětskou oslavu, zkuste to tady, věřím, že nebudete litovat. ;)

ODKAZ: BRUNO FAMILY PARK / web

ODKAZ: BRUNO FAMILY PARK / facebook