Podcasty – skvělý způsob, jak o sobě dát vědět! Představuji brněnské podcastové studio PromoPeople

Věřím, že pojem „podcast“ nebude nikomu z vás cizí. Podcasty získaly na velké oblibě už před několika lety – je to fajn způsob, jak se něco zajímavého při poslechu dozvědět, můžete se tak vzdělávat, rozšiřovat své obzory, ale i relaxovat… Můžete poslouchat své oblíbené lidi, ať už z řady slavných a známých osobností, ale i postav ze světa businessu, či jakéhokoliv jiného oboru. Ovšem, možná vás zatím ani nenapadlo podívat se na podcasty z té druhé stránky – tedy z té pozice, kdy o sobě – své osobě, firmě, službě…můžete dát jedinečnou cestou vědět. Natočit si svůj vlastní podcast je totiž přímo skvělý způsob prezentace! Jak ale na to, když nedisponujete patřičným vybavením a o výrobě videí s rozhovory nic moc nevíte? Svěřte se do rukou profesionálního podcastového studia – v Brně právě do studia PromoPeople! Disponují perfektním technickým zázemím a světem podcastů vás provedou – od A do Z. Natočí vám podcast přesně podle vašeho přání, zpracují, sestříhají a dodají hotový materiál. Sama jsem tu na rozhovoru byla – mrkněte, vkládám níže do článku, kde je o studiu PromoPeople i více informací… ;)

Podcasty jsou rozhodně super – třeba pokud chcete aktivně a smysluplně využívat čas strávený v autě, v MHD, nebo vlastně kdekoliv, kde se chcete zaposlouchat do rozhovoru na téma, které vás zajímá a baví. Podcasty se těší ohromné popularitě, a to už hezkou řadu let.

Obecně skvělé jsou pak i podcasty s obrazovou, video podobou, kdy můžete i sledovat celý rozhovor. Působí to na člověka mnohem lépe, důvěrněji, když vidíte tváře lidí, kteří si spolu povídají.

Témata rozhovorů v podcastech jsou velice různorodá. Můžete si vyhledat vždy takový podcast, který vás osloví, přinese vám nové informace, ale i zábavu a relax. Ovšem, jak píšu v úvodu – napadlo vás někdy, že by nebylo špatné postavit se do opačné pozice a svůj vlastní podcast si natočit?

Pro daného člověka, který v podcastu mluví, je to totiž přímo dokonalá cesta prezentace. Můžete formou rozhovoru představit nejen svou osobu a to, co děláte, ale i svůj business – firmu, služby, zajímavý projekt, na kterém třeba právě pracujete.

Je to jedinečná cesta, jak se dostat více k lidem a zcela jinak, než běžnou reklamou, posty na sociálních sítích… Formou podcastu máte příležitost oslovit opravdu širokou veřejnost a je jen na vás jakým způsobem. Podcasty můžete pak zveřejňovat na svých Youtube kanálech, na sociálních sítích, na webu, můžete je rozesílat mailingem klientům…

Určitě se pak zamyslíte nad tím, jak takový podcast vzniká a co je pro to vše potřeba. Upřímně – „aby to nějak vypadalo“ – což určitě chcete, vsaďte na služby podcastového studia, kde se o vás  postarají a vznikne materiál na naprosto profesionální úrovni.
Kde natočit podcasty v Brně?

V Brně bych rozhodně doporučila podcastové studio PromoPeople (sídlí ve Starém Lískovci na ulici U Leskavy 729/30.) Disponují zde perfektním technickým zázemím a vybavením a v ohledu podcastů – jejich přípravy, výroby, zpracování…se tu o vás postarají ve všech směrech, a to i pokud jste, co se podcastů týká, naprostý laik.

 

Studio PromoPeople vám dodá kompletně hotový podcast a zároveň vám zde doporučí, jak materiál co nejlépe využít (pokud v tomto směru nemáte zkušenosti). Mimo to, pokud nemáte moderátora pro svůj podcast – i s tím vám zde pomohou. Majitel studia Jakub Stejskal je velmi milý a naprosto profesionální i coby moderátor – mimochodem, o tom se můžete přesvědčit i na mém videu – podcastu níže, který vkládám. :)

Do studia PromoPeople jsem si šla totiž natočit vlastní podcast i já! Zajímalo mě, jak to celé probíhá a jaký bude výsledek. A abych se já – ale i vy dozvěděli něco od podcastech, vyzpovídala jsem právě i Jakuba Stejskala, majitele PromoPeople.
Víc už asi prozrazovat nebudu – mrkněte na video!

Zamyslete se…třeba i pro vás je podcast skvělou cestou, jak dát nejen o sobě vědět! Víc info o studiu PromoPeople, jejich nabídce, možnosti pronájmu studia…na webu, viz link níže.

Studio PromoPeople najdete v Brně ve Starém Lískovci na ulici U Leskavy 729/30.

ODKAZ: PromoPeople / web
ODKAZ: PromoPeople / facebook
ODKAZ: PromoPeople / instagram