Pánská obuv na pozdní zimu: jaké jsou trendy a podle čeho vybírat?

Zimní měsíce jsou v plném proudu, dny se pomalu prodlužují a většina lidí se těší na pomalu přicházející, ale stále daleko vzdálené jaro a vypadá to, že teploty kolem nuly budou ještě pár měsíců stále na pořadu dne. Pokud jste doteď váhali, jestli má v únoru cenu pořizovat nové zimní boty, ujistíme Vás, že je zcela přesvědčivě budete ještě několik týdnů na nohou nosit. Pojďte se proto podívat, jaké si vybrat!

Trendem letošní zimy jsou vysoké pánské boty s výraznou podešví. Ty se vyznačují obvyklou výškou nad kotníky, robustnější podrážkou nebo i nízkým, ale silným podpatkem. Pánské kotníkové boty si tak jednoduše získaly své místo v módním odvětví a staly se trendem pro minulou i letošní zimu.

Mezi barvami převládá černá a hnědá obuv, ale stále častěji narazíte také na odstíny zelené a šedé pánské obuvi. A Rieker Vám přesně takové boty nabídne. A co víc, dokázal zkombinovat jak design a samotný vzhled, tak i funkčnost a komfort celé obuvi.

Funkčnost a pohodlí pro muže především

Pánské boty Rieker na zimu jsou totiž vybaveny zateplenou podšívkou, díky které zůstane mrazivé počasí zcela mimo vaše boty! Některé z nich obsahují dokonce podšívku z jehněčí vlny doplněnou o funkční nepromokavou vrstvu, díky které se bude cítit maximálně komfortně a vaše nohy zůstanou celý den v suchu a teple.

Jako bonus obsahuje obuv vyjímatelnou stélku se speciální technologií, která je lehká a velmi flexibilní, proto se jednoduše přizpůsobí každé noze a zajistí ji tolik žádané pohodlí a oporu při chůzi. Navíc dokáže tlumit veškeré otřesy způsobené došlapy a Vás tak po celém dni na nohou nebude nic bolet.

Slaďte celý outfit dohromady

I přesto, že se momentální trendy vyznačují jednoduchým a čistým zpracováním obuvi v neutrálních barvách, neznamená to, že se jimi musíte na 100% řídit. Nejdůležitější je, jak se v obuvi budete cítit vy. Pokud se Vám bude v obuvi dobře chodit, budete sami o sobě zářit!

Pokud máte rádi sportovní styl a nosíte sportovní oblečení s funkční bundou, volte pánskou zimní obuv ve stejném stylu. Například sportovní kotníkové tenisky na zimu vám budou na každodenní nošení bližší než jiné typy obuvi.

Jestli je Vaším favoritem elegantní zimní bunda nebo stylový kabát, vyberte si takový model zimní obuvi, který bude odrážet eleganci celého outfitu. Vhodnými botami tak bude obuv v černé nebo hnědé barvě z kůže.

Boty do města i do přírody

Díky kvalitnímu zpracování se nemusíte bát jít s obuví Rieker na zimní procházku do přírody, do lesa nebo do hor. Stačí si vybrat takovou zimní obuv, která bude splňovat Vaše požadavky. Kvalitní podrážka zajistí požadovanou oporu při chůzi a vnější materiál obuvi chrání před nepříznivými vlivy.

Pokud se budete o své boty dobře starat, vydrží Vám i několik let. Proto si vyberte takové, které budete nejvíce nosit a využívat a které se Vám budou líbit jak vzhledově, tak i funkčností. Tak na co ještě čekáte? Svět pánské zimní obuvi je tu pro Vás!