Pestrá plavková inspirace – z obchodu Litex Brno!

Když jsem pro vás nedávno plavky v obchodě Litex Brno fotila, musela jsem sama uznat, že tolik modelů mnoha střihů, typů, barev a vzorů jsem snad na jednom místě nikdy nikde neviděla. :) Opravdu, ten výběr plavek je tu až neskutečný, jsem si jistá, že si zde vybere každý – a to jak ženy, tak i muži a děti.
Léto se totiž blíží a tak se nové plavky určitě budou hodit! Pokud nějaké zajímavé a kvalitní sháníte, určitě mrkněte na mou reportáž, třeba vás nějaký ten kousek osloví!

Plavky si v obchodě Litex Brno vyberete celoročně, o tom vám zde píšu pravidelně! Zkrátka, kdykoliv plavky potřebujete, tak na tento obchod je zaručený spoleh. Nabídka je zde skvělá, velmi pestrá – já tu vždy obdivuji i plavky v netypických a méně obvyklých střizích.

Super jsou třeba jednodílné a méně vykrojené plavky – ty se také shání těžko.
Mimochodem, co se právě jednodílných plavek týká, tak ty mají nyní v obchodě Litex Brno překrásné! Samotné se mi moc líbí, hlavně ty barvy a vzory!

Jednodílné plavky tu najdete také s velmi pohodlným řešením košíčků – bez kostic, ovšem s výstuží přes oblast prsou.
Co se týká tvaru výstřihu, také v tomto ohledu vyberete plavky různé – s hlubším výstřihem, které tvarují krásný dekolt, tak i klasické…

Mnohé tu pak jistě oceníte plavky typu tankini – jsou to dvoudílné plavky, ovšem na první pohled působí jako jednodílné. Přes oblast bříška je střih volnější – tento typ plavek tak velmi důmyslně maskuje nedostatky na postavě, právě v partiích břicha.

Plavky typu tankini rády nosí i maminky po porodu.

Jinak obrovský je zde výběr i plavek dvoudílných – můžete zkoušet doslova hodiny. :)
Střihově jsou dvoudílné plavky opět různorodé – kalhotky tu mají jak s vyšším sedem, tak i ty s nižším, podprsenky s kosticemi, nebo i bez…

Určitě si mezi tou spoustou modelů najdete takové, které vám budou dokonale sedět!

Jednodílné dámské plavky tu nabízí ve velikostech 36 až 56.
Dvoudílné dámské plavky jsou zastoupeny ve velikostech 36 až 50. Plavkové podprsenky jsou ve velikostech košíčků C – F.

Určitě uvítáte i možnost nakombinovat si velikosti plavkové podprsenky a plavkových kalhotek.

Mimo plavky tu pak koupíte také plážové doplňky, nejrůznější šaty, přehozy, tuniky… I tento typ zboží se obecně hůř shání, tak ať víte, že v obchodě Litex Brno rozhodně pořídíte! :)

Tyto plážové doplňky jsou v mnoha typech, barvách…můžete je i hezky zkombinovat s plavkami.

Pokud plavky, tak vám doporučuji zajít se do obchodu Litex Brno podívat. Jsem si jistá, že budete z tak pestré nabídky nadšení!

Obchod Litex najdete v Brně na Jánské 454/11, vchod je z pasáže.

ODKAZ: LITEX BRNO / web
ODKAZ: LITEX BRNO / facebook
ODKAZ: LITEX BRNO / instagram