Pozvánka: příjemná kavárna v Brně – Černých Polích, kde si dáte výbornou kávu, snídaně, ale i oběd – The Cat Café!

Velmi ráda bych vám napsala pár řádků o další příjemné kavárně v Brně a jsem si jistá, že ji budete mnozí i dobře znát. Jmenuje se The Cat Café a najdete ji v Brně – Černých Polích na ulici Martínkova. Právě tato kavárna je místem, kde se budete cítit moc dobře, a to kdykoliv během dne. Prostory samy o sobě jsou útulné, můžete tu nerušeně pracovat, domluvit si různá setkání… Dáte si dobrou kávu, výborné snídaně a také obědy! Ano, v kavárně The Cat Café se také vaří! Zaměřují se tu na středomořskou kuchyni, mají výborné těstoviny – vlasní výroby! Pochutnáte si i na dezertech, ve vitríně jsou pro vás připravené i čerstvé chlebíčky… Zajděte si sem, určitě budete moc spokojení!
Obecně je kavárenská kultura v Brně na skvělé úrovni – kaváren, které musíte v Brně znát, je mnoho. Jsou mezi nimi ale takové, které mají své nezaměnitelné kouzlo, působivou atmosféru a také, mají co nabídnout. Pestrá nabídka nápojů a zejména pokrmů není totiž v každé kavárně samozřejmostí, v tom mi dáte jistě za pravdu.
A co je lepšího, než zajít si do příjemné kavárny a dát si nejen kávu, ale ráno i snídani, poté třeba i oběd, dále dezerty, chlebíčky… Myslím, že něco takového nadchne určitě každého.
Proto – musíte znát právě kavárnu The Cat Café, kterou najdete v Brně – Černých Polích na ulici Martínkova.
Tato skutečně útulná kavárna je zde už hezkých pár let a mnoho hostů sem chodí pravidelně a rádo. Není se čemu divit – prostředí, rodinná a pohodová atmosféra a zmiňovaná pestrá nabídka dělají právě z této kavárny místo, kam se každý rád vrací.
Jak jsem už napsala, určitě vás osloví samotné prostory kavárny. Kavárna má dvě části – ve spodní části u baru můžete posedět u velkých prosklených oken, odkud vidíte do okolí. Prostorám zde pak dominuje i velký nástěnný obraz černé kočky – proto kavárna The Cat Café (a ne, živé kočičky tu opravdu nemají – jak by si třeba někdo mohl mylně myslet).
Naopak v horní části si můžete najít posezení v klidu, soukromí, stranou od odstatních. Právě zde to oceníte zejména pro práci, na různá setkání… Prostředí je útulné, zaujme vás určitě i nábytek v retro designu.
Mimochodem, prostředí kavárny je také ideální i pro různé oslavy, setkání, firemní meetingy – najdete tu dostatek soukromí a mimo to, rádi vám zde samozřejmě zajistí také veškerý catering.
To hlavní, proč vás sem chci také pozvat, je ovšem pestrá nabídka kavárny – když se nad tím zamyslím, neznám v Brně snad jinou kavárnu, kde byste si mohli dát jak snídaně, tak i teplá jídla. Vaří se zde až do 16. hodiny!
Výborné tu mají snídaně. Pečivo berou od vyhlášených William & Thomas, dáte si vejce, já doporučuji chléb s avokádem a vejcem, je to opravdu vynikající!
Nechybí i sladké snídaně – zkrátka, pro každého něco.
K snídani si ovšem můžete dát i výborný dezert, nebo chlebíčky! Na chlebíčky si dokonce také sami pečou vlastní veku!
V kavárně The Cat Café si pak můžete vybrat i oběd – obecně je kuchyně zaměřením více středomořská, ovšem nejvyhlášenějším jídlem je zde kulajda, tak pokud ji máte rádi – sem si na ni zajít musíte!
V nabídce pak samozřejmě nechybí také nápoje, domáci limonády a ledové čaje, nyní už i zmrzlina – a opět vlastní výroby!
V okolí kavárny pak obvykle bez problému zaparkujete, posedět pak můžete také na příjemné zahrádce – otevře se snad už brzy!
Zastavte se do kavárny The Cat Café – na snídani, oběd, nebo jen tak, posedět u kávy… Jsem si jistá, že si právě toto místo zamilujete!
Otevřeno je zde pondělí – pátek.
Kavárnu The Cat Café najdete v Brně – Černých Polích na ulici Martínkova.