Jarní úklid s produkty Tierra Verde

O brněnské značce Tierra Verde a hlavně o produktech, které vyrábí a nabízí, jsem vám zde už několikrát psala. Za sebe můžu prohlásit, že jsem si sama mnohé přípravky doslova zamilovala a nedám na ně dopustit. Skvělé složení, úžasné vůně a hlavně, také účinnost. Perfektní je desinfekční sprej, odmašťující sprej, přípravek na nádobí, čistič koupelny, odstraňovač vodního kamene… Produkty Tierra Verde jsou navíc vyráběné v rámci udržitelnosti, složení přípravků je vždy s minimálním využitím chemie. Oceníte určitě i možnost nákupu přípravků ve stáčené podobě. Opravdu, vřele vám doporučuji tuto značku vyzkoušet!
POZOR, mám pro vás i slevový kód na nákup, kód je ve znění COOLBRNO10 a získáte s ním slevu 10% – a to při nákupu na webu www.tierraverde.cz. Kód můžete využít do 14. dubna. 

Na trhu je samozřejmě obrovská škála produktů pro úklid domácnosti…ovšem, pokud vám alespoň trochu záleží na složení, na kvalitě a hlavně, na účinnosti daného přípravku, měli byste vyzkoušet produkty od brněnské značky Tierra Verde.
Filozofií značky je maximálně účinné složení bez zbytečné a agresivní chemie, ekologická výroba bez negativního dopadu na životní prostředí. Přípravky Tierra Verde si můžete koupit i ve stáčené podobě, dokonce – tato značka zavedla i některé obaly coby vratné!

Sama produkty Tierra Verde doma používám – jak jsem se vám mimochodem na svém blogu už svěřila (více v mé recenzi ZDE). A mohu zcela upřímně napsat, že čím déle tyto přípravky používám, tím více jsem nadšená.

Pro úklid jsou produkty Tierra Verde opravdu TOP!
A protože je tu jaro, čas jarního úklidu – mám pro vás tipy, jaké přípravky od značky Tierra Verde by vám doma rozhodně neměly chybět – využijte je pro každý i větší úklid!

Osobně mám nejraději Dezinfekční prostředek. A myslím, že právě tento produkt by neměl chybět v každé domácnosti. Používám jej opravdu na vše možné – úklid po pejscích, po dětech, moc fajn je třeba i na čištění lednice uvnitř, na odpadkový koš… Hodí se i na pracovní desku v kuchyni… Eliminuje bakterie, nedělá fleky, čistí a hlavně, intenzivně voní. Vůně je po citronu a levanduli a přebije všechny pachy. Nádherná vůně je navíc znatelná velmi dlouho.

Tierra Verde pak nabízí také nejrůznější čističe – já otestovala například Pomerančový odmašťovač. Tento produkt je úžasný na sklokeramickou desku, na okolí sporáku – čistí, odmašťuje a opět, božsky voní! Ty vůně mě na produktech Tierra Verde opravdu baví – jsou svěží, přírodní, nechemické a příjemné.
Já oceňuji i všestranné využití přípravků – odmašťovač mi nyní pomohl i při doleštění auta. :)

V koupelně pak využijete další super čistič – Čistič koupelny. Je super na keramiku – na umyvadla, vanu, záchod, ale i na baterie. Já s tímto sprejem umývám i dlažbu – v koupelně, v chodbě… Skvěle čistí a baterie se po něm lesknou nádherně! Sprej voní mátou, opět moc hezky provoní celé prostory.

K jaru patří i svěží vůně – o ty se postarají Osvěžovače vzduchu! Ty Tierra Verde nabízí v mnoha vůních, provoní i velké prostory! Opět produkt, který se doma hodí – do koupelen, na toalety, do kuchyně…

Co mě opravdu nadchlo, tak Odstraňovač vodního kamene. Opět skvělé složení, jedná se o 100% kyselinu citrónovou. Tvrdost vody je v Brně i okolí vysoká a bohužel je to znát. Tento přípravek využijete na odstranění vodního kamene, já testovala na varnou konvici. Stačí dát 1 pol. lžíci přípravku do konvice, zalejete vodou, převaříte, vypláchnete. Ulpělý kámen se okamžitě odstraní, uvidíte! :)

Moc fajn prodkut je i Čistič lahví – využijte zvláště, pokud máte děti a denně jim chystáte pití do školy, na kroužky… Stačí dát opět 1 pol. lžíci do lahve, zalijete horkou vodou a necháte působit – ideálně přes noc a ráno pořádně vypláchnete. Produkt vyčistí, ovšem nezatíží zbytečnou chemií. Složení jednoduché – kyselina citronová a soda bikarboda, rozhodně nic toxického, chemického…

A poslední můj osvědčený tip, Puer! Tento produkt má poměrně všestranné využití, odstraňuje skvrny, ale i čistí odpady, odtoky… Nasypete 1 pol. lžíci do odtoku a zalijete horkou vodou, vytvoří se pěna a skvěle se odpady propláchnou. Přípravek funguje na bázi aktivního kyslíku, obsahuje perkarborát sodný.

Na e-shopu Tierra Verde je výběr produktů obrovský – na využití pro úklid i pro běžnou péči o tělo zde seženete naprosto vše. Seznamte se, vyzkoušejte – budete nadšení!
Připomínám slevový kód na nákup, kód je ve znění COOLBRNO10 a získáte s ním slevu 10% – a to při nákup na webu www.tierraverde.cz. Kód můžete využít do 14. dubna. 

Veškeré produkty koupíte na e-shopu, viz odkaz níže, výrobky pak najdete i v mnohých (nejen) brněnských obchodech.

ODKAZ: TIERRA VERDE / web, e-shop
ODKAZ: TIERRA VERDE / facebook
ODKAZ: TIERRA VERDE / instagram