Perfektní vyžití pro děti – venkovní část BRuNO family parku!

BRuNO family park určitě dobře znáte, zvláště, pokud žijete v Brně. Je to nádherný areál, plný atrakcí, které jsou vytvořené tak, aby se děti co nejvíc hýbaly, což je pro ně rozhodně velice prospěšné. :) Ovšem, víte, že k BRuNO family parku patří i krásná venkovní část, kde si to děti užijí také na maximum? Tato část se otevřela loni, já už tady s děmi několikrát byla a povím vám, tak hezký venkovní prostor pro děti, s atrakcemi, vyžitím, opravdu široko daleko nenajdete – a tím nemyslím jen v Brně, ale i mnohem dál. Zkrátka, je to tady perfektní – a já vám dnes právě tuto venkovní část BRuNA víc představím. Pokud máte děti, stojí fakt za návštěvu!

Počasí se nám konečně umoudřilo, takže můžeme trávit víc času venku. Nevím, jak vy, ale já už se toho letos fakt nemohla dočkat! :) A tak teď s dětmi vyrážíme právě na naše oblíbená místa v Brně – ven!

Jedním z těchto míst je právě i BRuNO family park – kde se loni, jak jsem už nastínila v úvodu, otevřela opravdu úžasná venkovní část, která je součásí celého komplexu BRuNA. Ovšem, vstupné si můžete zakoupit pouze sem, nebo v kombinaci se vstupem do vnitřních prostor herního centra.

Ale věřte, když je krásně, stojí tato venkovní část opravdu za to, abyste si tady užili fajn den, nebo odpoledne. Pro děti je tady totiž tolik atrakcí, možností vyžití a zábavy. A samozřejmě, stejně, jako u atrakcí ve vnitřních prostorách BRuNA, byla i zde myšleno na to, aby se děti co nejvíc hýbaly – takže je tu pro ně k dispozici celá řada skluzavek, prolézaček, nechybí oblíbená nafukovací trampolína, šlapací autíčka a také – vodní svět! Ten děti uvítají hlavně v horkém letním počasí, kdy se tady mohou osvěžit.

Mimochodem, vodních prvků je ve venkovní části víc, mimo vodní svět třeba i „vodní gejzíry“, které jsou na ochlazení během letních dnů taky super. ;)

Celá venkovní část BruNA má obrovskou rozlohu, a to 3 700 m². Atrakcí je tu spoustu, a to jak pro ty úpně nejmenší děti, tak i pro ty starší.

Malé děti si tady vyhrají v „království mláďat“, ale jsou tu pro ně i skluzavky, zmiňovaná autíčka, vodní svět…

…ti starší zase víc uvítají nejrůznější prolézačky, skluzavky a dokonce i adreanalinový seskok do měkkého vzduchového polštáře. Skočit můžete buď ze 2, nebo 4 metrů (podle věku) a je to fakt zážitek, jak mi potvrdili i mí kluci. :)

V rámci venkovní části pak samozřejmě nechybí „zázemí“ pro nás, rodiče. :) Myslím tím hlavně posezení se zastínením a občerstvení, které navazuje na Brasserii Zobka

Zkrátka, venkovní část BRuNA je super, děti vám to rozhodně potvrdí. :) A mimochodem, můžete tu uspořádat i dětskou oslavu narozenin, coby venkovní party. :)

Takže – pokud hledáte program pro děti a nevíte kam – ven – zkuste to sem. :) BRuNO family park je super za každého počasí a teď, když je krásně, je to venku fakt TOP! ;)

ODKAZ: BRUNO FAMILY PARK / web
ODKAZ: BRUNO FAMILY PARK / facebook
ODKAZ: BRUNO FAMILY PARK / instagram