Inspirace pro budoucí nevěsty! Rozlučka se svobodou, na kterou budete vzpomínat!

Dnes tu mám jednu zajímavou inspiraci pro budoucí nevěsty, ale i pro vás, kamarádky, které máte ve svém okolí právě někoho, kdo plánuje svatbu a hledá tip, kde uspořádat jedinečnou rozlučkou ze svobodou! Dozvěděla jsem se, že právě rozlučky ze svobodou, a to opravdu ve velkém stylu, vám nyní nově uspořádají také v nádherných prostorách lázní Silent Spa v rakouském Laa. A taková rozlučka se svobodou právě zde je opravdu dokonalá! Proč? Dozvíte se v následujícím článku! ;)

Jak i ze svého okolí moc dobře vím, dnes se už žádná nevěsta (dobře, ženich samozřejmě také :) neobejde bez „rozlučky se svobodou“, skvělé akce pro nejbližší kamarádky, kterou si vždy všichni maximálně užijí!

A když už takovou významnou akci, jakou právě rozlučka se svobodou bezesporu je, pořádat – chce to najít skutečně výjimečné místo, kde se budou všichni zúčastnění cítit skvěle. Taková akce může být jednodenní, nebo i s přespáním, jisté ale je, že by se všichni, s nevěstou v čele, měli dobře bavit. A – také odpočívat, relaxovat, užívat si dobré jídlo, pití, povídat si, smát se spolu…

Kde takovou rozlučku se svobodou uspořádat? Co třeba v prostorách nádherných lázní Silent Spa v rakouském Laa! Jak jsem se dozvěděla, tady právě nově začali nabízet tuto službu – a to tzv. BACHELORETTE SPA, tedy skvělou rozlučku se svobodou, právě v prostorách luxusních lázní Silent Spa. A věřte, tady si to všichni opravdu maximálně vychutnají!

Pro nevěstu a samozřejmě i její hosty, kamarády, totiž platí celá řada skvělých služeb, benefitů a milých překvapení. Samozřejmě, stejně, jako všichni hosté, tak i ti, kdo se účastní rozlučky se svobodou, mohou využívat bohatý snídaňovavý bufet, mají rezerevovaná lehátka – ovšem stranou ostatním hostům, dostanou k zapůjčení župan, ručníky, přezůvky, mohou využívat tablet, nechybí odpolední dortíky, dobrůtky ve snack baru, nápoje…

A mimochodem – v Silent Spa navíc platí do konce září nejen snídaně pro hosty, ale také oběd!

Ovšem, kromě toho, se tu postarají právě i o to, abyste si vychutanali momenty rozlučky se svobodou – a pro nevěstu i kamarádky jsou připravené další milé pozornosti.

Pokud je na rozlučku se svobodou skupinka větší, než 5 osob, má nevěsta vsup zcela zdarma. Nechybí pro dámy i speciální, tématická a slavnostní výzdoba, welcome drink, luxusní pralinky, pořízení fotografií na památku, dárky pro všechny zúčastněné a pro nevěstu „wedding box“ – dárková krabicke plná hodnotných překvapení.

Tak co říkáte, nezní rozlučka se svobodou v Silent Spa jako skvělý nápad? Já myslím, že rozhodně ANO! Víc informací a rezervace najdete na webu, viz odkaz níže. ;)

ODKAZ: SILENT SPA / web
ODKAZ: SILENT SPA / facebook