Nové věci pro radost v obchůdku IvaDekor

Když mám cestu okolo, ráda se stavím mrknout do mého oblíbeného obchůdku IvaDekor na Horové. Pokaždé tady totiž objevím něco krásného, co se mi přesně hodí i domů. :) Při své poslední návštěvě jsem vám tady nafotila taky spoustu věcí pro inspiraci. Nabídka tohoto obchodu opravdu stojí za to, tak ať jste také v obraze. ;) Mrkněte na můj článek se spoustou fotek!

Co se bytových doplňků, dekorací, ale i svíček týká, v Brně opravdu není moc obchodů, kde by byl tak bohatý a pestrý výběr, jako právě v IvaDekor na Horové. Tady pořídíte tolik krásných věcí, které vám udělají radost. :) A nejen vám, ale třeba i někomu vašemu blízkému, na kom vám záleží.

Obchůdek IvaDekor je totiž také ideálním místem, kde pořídíte super dárek pro kohokoliv! Takže pokud občas tápete, co komu hezkého koupit, zastavte se právě sem, tady rozhodně něco najdete. ;)

Obchod IvaDekor je opravdu velice dobře zásobený, mají tu nejrůznější dekorační předměty, roztomilé figurky, svícny, dekorační věnce, plyšáčky, které mohou sloužit jako hračka, nebo jako milý bytový doplněk…

Stylově tu najdete věci jak v klasickém, vitage designu, který je stále velice oblíbený, tak i krásné kousky v moderním, jednoduchém stylu… Zkrátka, vyberete si tu do jakéhokoliv typu interiéru. ;)

A nejen to! Za pozornost stojí i krásné dekorace, které jsou určené také do venkovních prostor, třeba na zahradu, balkon, nebo terasu.

Jsou to třeba krásní kovoví ptáci, které se budou právě na zahradě perfektně vyjímat, co říkáte?

Super jsou i nejrůznější krmítka, pítka a budky pro ptáčky, jsou roztomilé a plní svůj účel. Jedno takové keramické krmítko jsem tu koupila jako dárek mé mamince a udělalo velikou radost.

V obchůdku IvaDekor je aktuálně také mnoho novinek, které jsem vám tu nafotila pro inspiraci.

Zkrátka, opět je tu mnoho krásných věcí, které se, věřím, budou líbit. A třeba vás něco osloví natolik, že si sem půjdete udělat radost. ;)

A POZOR! Od pátku 7. 6. je otevřený zbrusu nový obchůdek IvaDekor také v Kuřimi! O tom vám ale ještě brzo napíšu víc… :)

Na mnoho dalších fotek mrkněte i do fotogalerie! :)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram