Perfektní místo pro vánoční večírky, oslavu Silvestra i posezení v samém srdci Brna – La Gaviota!

Jsem si jistá, že stylový podnik s tím nejkrásnějším výhledem na Brno – La Gaviota – jistě mnozí znáte a rádi sem také chodíte. La Gaviota je opravdu místo v mnoha ohledech výjimečné – nechází se totiž v samém srdci Brna, na nám. Svobody v OD Rozkvět v 6. a 7. patře. Právě zde můžete posedět v příjemném baru, na zimní zastřešené terasy s vyhřívanými stoly, odkud uvidíte centrum města jako na dlani. Skvělou zábavu pak zažijete také ve zdejším klubu s pestrou hudební produkcí…
Mimochodem, v La Gaviota je i perfektním místem pro vánoční večírky – pokud hledáte ideální „last minute“ prostory – La Gaviota je skvělou volbou!
Oslavit zde pak můžete také Silvestr, kdy je pro vás pro tento večer připravený jedinečný program. Čtěte dál!

O skvělém podniku La Gaviota jsem vám na svém blogu už dříve psala, a to hlavně v souvislosti se zdejší úžasnou terasou, kterou najdete v 7. patře. Pokud jste zde byli, určitě mi dáte za pravdu, že ten výhled odtud nemá chybu!
Mimochodem, jedná se o rozhodně největší terasu v centru Brna, kde si dáte drink a můžete se kochat tak úžasným výhledem…

Posedět nyní můžete ovšem i o patro níže, kde se nachází terasa pro cca 25 lidí, připravují zde pro vás i vyhřívané stoly – tato zimní terasa je tedy i součástí klubu. Podává se zde i jídlo – otevřeno je každý den až do 22. hodiny.

I odtud se vám naskytne dechberoucí výhled na Brno a nyní i na adventní trhy v centru. Návštěvu La Gavioty můžete spojit třeba i s procházkou na trzích – kdy den zakončíte stylově, s drinkem na zimní terase La Gavioty.

Věřte, právě na tomto místě dokonale nasajete atmosféru vánočního Brna!

V 6. patře La Gavioty se pak nachází také klub, výjimečný i svou hudební produkcí. Často se tu konají eventy v kubánském duchu, potkat tu můžete i zajímavé osobnosti a hvězdy z hudební i taneční scény, skvělá jsou i live vystoupení…

Žánrově je program v klubu La Gaviota velmi pestrý – pro přesný přehled akcí sledujte web www.lagaviota.cz.

Mimochodem, právě La Gaviota je i skvělým místem pro konání nejrůznějších soukromých eventů – opravdu perfektní je to zde i pro vánoční večírky! Večírek v centru Brna, v jedinečném prostředí s takovým výhledem na Brno – co víc si přát!
Pokud tedy stále hledáte místo, kde váš vánoční večírek uspořádat – La Gaviota je skvělou volbou!
Pro váš vánoční večírek vám zde připraví catering, zábavu na celý večer… Více info ZDE, rezervace přes email info@lagaviota.cz, nebo na tel: +420 774 45 65 25.
V klubu La Gaviota můžete ovšem oslavit také Silvestr! Pro tento večer vás zde čeká skvělý program, který si zaručeně užijete. A přivítat příchod Nového roku na tomto stylovém místě? Zaručeně nejlepší nápad!
Letošní Silvestr na dosah nebes v La Gaviota nebude mít chybu!
Čeká vás nabitý program plný zábavy, mnoho umělců i pestrý výběr z rautu, jenž je součástí ceny vstupného, které je pouhých 499,-.
Půlnoční přípitek si vychutnáte na terase s výhledem na všechny strany historického centra Brna, uvidíte odtud ty nejlepší ohňostroje, které si jen v Brně můžete představit! 
Lístky na Silvestr jsou již v předprodeji – pozor, kapacita omezená! Rezervace opět přes email info@lagaviota.cz, nebo na tel: +420 774 45 65 25, případně si vstup můžete koupit pod tímto odkazem
Užijte si předvánoční atmosféru, nebo oslavy Silvestru v La Gaviota! Toto místo v centru Brna má velký styl!

Lounge & Sky bar La Gaviota najdete na nám. Svobody 16, v OD Rozkvět v 6. patře.

ODKAZ: LA GAVIOTA / web
ODKAZ: LA GAVIOTA / facebook
ODKAZ: LA GAVIOTA / instagram