Nejkrásnější vánoční ozdoby, dekorace, ale i porcelán…v obchodě Homedesign v Hodoníně

Vánoce jsou svátky, ke kterým neodmyslitelně patří jedinečné dekorace, blyštivé ozdoby, sváteční porcelán, prostírání a další kouzelné věci, které nám doma tu speciální a pohádkovou atmosféru ještě více umocní…
Pokud si své Vánoce ve všech ohledech chcete vyladit k dokonalosti a hledáte skutečně speciální a originální ozdoby, doplňky… doporučuji vám zajet se podívat do Hodonína, kde najdete obchod Homedesign. Ten se před Vánoci vždy promění na doslova vánoční království – tolik úchvatných ozdob, dekorací, ale i vánočního porcelánu na jednom místě opravdu nenajdete. Vše ovšem vyberete také i na e-shopu www.homedesignshop.cz. Mimochodem, musím zmínit, že na vybraný porcelán prémiové značky Villeroy & Boch mají nyní slevu 20%!
Mám pro vás – stejně, jako každý rok před Vánocemi – z tohoto obchodu reportáž, čtěte dál a hlavně, prohlédněte si fotky té krásy…

Na návštěvu předvánočního obchodu Homedesign se každoročně opravdu těším. Je to vždy téměř jako „výlet do jiného světa“ – pohádkového, svátečního a hlavně, vánočního…

Tento kouzelný obchůdek v centru Hodonína je totiž v mnoha ohledech výjimečný – zejména tedy svou pestrou nabídkou úchvatných vánočních ozdob, dekorací, doplňků a také, vánočního porcelánu.

Právě zde koupíte výjimečné věci, které vám Vánoce doma udělají skutečně ty nejhezčí. Na váš vánoční stromeček zde můžete vybrat překrásné ozdoby, koupíte tu sváteční prostírání, ubrusy, vánoční porcelán, doplňky, nejrůznější figurky… A mimo to, pořídíte zde i dárečky pro své blízké.

Co stojí v obchodě i na eshopu www.homedesignshop.cz skutečně za speciální zmínku, tak velmi pestrý výběr svátečního porcelánu prémiové značky Villeroy & Boch! Věřte, že takto širokou škálu kolekcí od této značky na jednom místě jen tak neuvidíte, ani u nás v Brně tyto všechny řady nikde nemají!

Mě osobně okouzlila letošní kolekce Villeroy & Boch pojmenovaná „Winter Glow“ – tato řada má velmi luxusní, nadčasový desing v čistě bílé barvě, punc výjimečnosti pak této kolekci dodávají drobné zlaté hvězdičky, které jsou na každé z daných věcí. Opravdu nádhera!

Obchod i eshop Homedesing pak nabízí i další vánoční kolekce Villeroy & Boch – už s jejich zcela klasických, zdobeným designem. Letos je moc hezká řada i s motivy pečících dětí.

POZOR – na vybrané kusy porcelánu Villeroy & Boch platí v obchodě i na e-shopu sleva 20%!

Mimochodem, od značky Villeroy & Boch zde koupíte i jedinečné a hřejivé deky – v designu typickém pro tuto značku.

Opravdu překrásný je pak porcelán německé značky Rosenthal – opět ve vánočním stylu.

Autorkou žánrových obrázků je i letos česká výtvarnice a ilustrátorka Renáta Fučíková, která pro rok 2023 navrhla vánoční kolekci porcelánky Hutschenreuther značky Rosenthal s motivy radujících se dětí i dospělých, těšících se na čas Vánoc ve městě. Název kolekce odkazuje na opakující se motiv hudebníků, dětí i dospělých, kteří v adventním čase pořádají koncerty a zpívají vánoční koledy.

Vánoční porcelán z obchodu Homedesign vám ovšem podrobněji představím pak ve svém dalším článku…

V obchodě vás jistě osloví i exkluzivní vánoční ozdoby, dekorace, betlémy a postavy svaté trojice, nebo figurky louskáčků…

Opravdu dokonalé tu jsou luxusní vánoční ozdoby, dekorace, příkrasy…od italské značky EDG.

Právě vánoční ozdoby tu můžete vybírat z obrovské škály motivů, barev, tvarů i designů…

Mimo vánoční ozdoby na stromeček tu pak pořídíte další vánoční dekorace domů – nejrůznější figurky, doplňky, svícny…


Od značky EDG tu koupíte i krásné umělé květiny, opravdu v precizním zpracování. Květiny jsou z perfektních materiálů, často s použitím tkanin a od pravých jsou k nerozeznání.

V obchůdku Homedesign pořídíte i krásné dárečky na Vánoce pro vaše blízké – třeba jedinečné kávové soupravy s pravým zlatem od značky Goebel s motivy děl předních světových umělců.

Dále tu najdete kvalitní a moderní dekorace, exkluzivní běhouny a prostírání v mnoha vánočních designech – ozdobí vaši vánoční tabuli!

Potěší vás tu i nabídka vonných svíček, bytových vůní a jiných drobností – opět skvělé tipy na vánoční dárky!

Do obchodu Homedesign se nyní opravdu vyplatí zajet, jsem si jistá, že tu něco úžasného objevíte! Případně, mrknout můžete i na jejich eshop (odkaz níže).

Kamennou prodejnu HOMEDESING najdete v Hodoníně na Masarykově nám. 122.

ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / web, eshop
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / facebook
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / instagram