Demix v OC Futurum na novém místě!

Věřím, že prodejny Demix, které nabízí kvalitní kabelky, pánské tašky a brašny, peněženky, nebo cestovní kufry…jistě mnozí dobře znáte, v Brně je najdete celkem na 4 místech! Jednou z velmi oblíbených prodejen je pak ta v OC Futurum, která se tu nachází mimochodem už opravdu spoustu let a má mnoho stálých, věrných zákazníků. 
Ovšem – nedávno se obchod Demix v OC Futurum přesunul do nových prostor (asi 20 metrů od původního místa) – nově tedy prodejnu najdete ve Futuru přímo proti KFC! Zajděte se sem mrknout, je tu rozhodně z čeho vybírat!
Víc v mé následující reportáži se spoustou fotek…

Značka Demix se v Brně těší jež 25 leté oblibě a jsem si jistá, že vám tento název rozhodně nebude cizí.
Demix – to jsou kvalitní kabelky, peněženky, pánské tašky a brašny, ale také cestovní kufry – to vše za přijatelné ceny.  V obchodech Demix oceníte obrovský výběr zboží a mimo to, často se tu konají i různé akce a slevy.

I díky pestré nabídce zboží a zmiňovaným fajn cenám má Demix mnoho stálých a spokojených zákazníků!
V Brně najdete Demix na 4 místech – na Josefské, na Orlí, OC Královo Pole a také v OC Futurum. 

Právě ve Futuru je prodejna Demix už spoustu let, možná si ji zde pamatujete i z dob před rozsáhlou rekonstrukcí tohoto obchodního centera.

Ovšem, nově je Demix ve Futuru na novém místě – i když, ne moc daleko od prodejny původní, jistě tedy nebudete bloudit. :) Demix najdete nyní přímo proti KFC, což je asi 20 metrů od bývalého obchodu.

Co Demix nabízí?

Krásné kabelky pro dámy – od celé řady značek. Zmínit musím Delami, což je vlastní značka Demixu – jedná se o kožené kabelky a peněženky v mnoha typech, barvách, motivech…

Oblíbené jsou pak kabelky Coveri, Karen, Nobo…

Mezi značkami pak najdete i modely od španělského brandu Anekke – jedná se o překrásné kabelky s propracovanými detaily, ozdobami, s typickými motivy malých panenek. 

Demix nabízí kabelky převážně v elegantním, nadčasovém a klasickém designu. Jistě si tu vyberou všechny ženy – ať už dáváte přednost spíš jednoduchému stylu, nebo se nebojíte i lehké extravagance a výstřednosti.

Mimochodem, v obchodě Demix si vyberou i pánové! Pro ty je zde mnoho krásných tašek, pořídí zde třeba i ty ve stylu crossbody… Pánové tu pak koupí i brašny a aktovky do práce, nebo peněženky…

V obchodě Demix omrkněte i batohy Daniel Ray, mají velmi zajímavý design! 

Velkou část sortimentu této prodejny pak tvoří také kufry, nebo cestovní tašky. Kufry tu jsou v pestré škále – od italské značky Ormi.

Jinak dámy, v tomto obchodě pořídíte i úžasná psaníčka a malé kabelky – je čas večírků a plesů – jistě něco takového budete potřebovat! :)

Roztomilé malé kabelky, kufříky…tu mají pak i pro děti.

K doplňkovému sortimentu v obchodě Demix pak patří brýle (za super ceny!) a také deštníky – těch je tu opět spoustu!
A mimo to, dámy i pánové tu koupí i kvalitní kožené pásky, nebo peněženky.

Pokud sháníte kabelku, peněženku, nebo kufr – a nebo i dárek pro své blízké na Vánoce, stavte se do prodejny Demix ve Futuru! Výběr je tady senzační a jak píšu, radost vám udělají i sympatické ceny. :)

V Brně najdete Demix na 4 místech – na Josefské, na Orlí, OC Královo Pole a také v OC Futurum, více info na webu, viz odkaz níže.

ODKAZ: DEMIX / web, e-shop

ODKAZ: DEMIX / facebook
ODKAZ: DEMIX / instagram