Péče Vlasové kliniky dokáže s vlasy opravdu až zázraky!

Jak vím i sama ze svého okolí, problémy s vlasy – s jejich nadměrným vypadáváním, zhoršenou kvalitou…řeší celá řada lidí. I proto vám chci opět doporučit Vlasovou kliniku – pobočku této celorepublikové sítě máme od loňského roku otevřenou i u nás, v Brně. Vlasová klinika nabízí komplexní a vysoce účinné procedury cíleny na vlasovou pokožku – kdy tak dochází k opravdu výraznému zlepšení kvality vlasů. Sama jsem už ve Vlasové klinice byla na několika ošetřeních a příznivý výsledek je skutečně znát. Pokud vás tedy vlasy trápí – svěřte se do péče Vlasové kliniky. Jsem si jistá, že budete z efektu nadšení!

POZOR – v blízké době se plánuje otevření již druhé brněnské pobočky Vlasové kliniky, a to v areálu Rezidence Svratka v Horních Heršpicích. Výhodou zde bude i pohodlné parkování. Víc vám o této nové pobočce ještě určitě napíšu!

Vlasy jsou pro celou řadu z nás chloubou a jejich ztrátu, nadměrné vypadávání, zhoršenou kvalitu…neseme obvykle velmi těžko. Zejména i pro muže, u kterých je řídnutí vlasů častým jevem, to bývá velmi stresující a nepříjemné…

Proto – musíte vědět, že vlasy vám mohou pomoci zachránit – obnovit, zlepšit – a to právě na pobočkách Vlasové kliniky!

Síť Vlasových klinik funguje už v rámci mnoha měst v celé České republice – a od konce loňského roku je pobočka také v Brně, na Pekařské 33.
Právě zde nabízí cílené a specializované terapie, které dokáží s vlasy doslova zázraky.

Problémy s vlasy souvisí hlavně s vlasovou pokožkou a ne se samotnými vlasovými vlákny, jak si celá řada lidí mylně myslí. Je nutné kvalitu vlasů tedy řešit od vlasových folikul a vlasové pokožky, jako takové.

Co přesně tedy Vlasová klinika nabízí? Víc jsem se o službách rozepsala už ve svých předchozích článcích – více ZDE.

Při vstupní prohlídce a konzultaci, která je zdarma, zde vyškolený pracovník vždy zjistí aktuální stav vaší vlasové pokožky – zaměří se zejména na vlasové folikuly, jejich zanesení. Bude i patrné, v jaké kvalitě a počtu vlasy z folikul rostou.
Dle této prohlídky se následně určí další postup – stanoví se vhodná terapie, buď mikrojehličkování, nebo elektroporace. U obou procedur se hloubkově zapracovává speciální sérum, které je pro zlepšení stavu klíčové.

Před každou terapií se ovšem vlasová pokožka důkladně vyčistí ultrazvukovou špachtlí, čímž se odstraní nadbytečný maz, uvolní se tak ucpané folikuly, pokožka se zbaví i nečistot a odumřelých částeček kůže.

Toto čištění i další procedury se provází speciálním přístrojem NEO 21, který je vyvinutý speciálně pro Vlasové kliniky.

Velmi efektivní terapií je pak elektroporace, jedná se o neinvazivní ošetření, kdy se prostřednictvím elektroporační hlavice aplikuje za pomoci radiofrekvenčních vln do pokožky i podkoží NEOHAIR sérum. 

U silně prořídlých vlasů a u závažnějších obtíží se pak využívá terapie mikrojehličkováním, kdy se NEOHAIR sérum do vlasové pokožky zapracovává za pomoci Dermarolleru, který je pokryt 200 mikrojehličkami potaženými zlatem.

Četnost terapií, které pomohou vyřešit vaše problémy, vám ve Vlasové klinice individuálně doporučí.
Důležité je také zmínit, že terapie, ale celkové řešení vašich obtíží probíhá zcela diskrétně.

Obě výše uvedené terapie jsem již v brněnské pobočce sama vyzkoušela. Ošetření jsou zcela bezbolestná, časově vám celá terapie včetně čištění vlasové pokožky ultrazvukem zabere něco málo přes hodinku.

Sama mohu potvrdit, že efekt u terapií je znát – je to vždy znatelné i při mé další návštěvě, kdy se stav vlasové pokožky kontroluje v rámci trichologického vyšetření speciální kamerou. Pokaždé je vidět, že mi začínají růst nové vlasy a pokožka je celkově v lepším stavu.

Ovšem, příznivé účinky terapií a velké zlepšení stavu vlasů potvrzuje i celá řada spokojených klientů, u který je efekt opravdu velmi patrný – přesvědčte se na fotkách níže!

Vlasová klinika pak také nabízí svou vlastní vlasovou kosmetiku pro domácí užití – šampon, masky a také zmiňované sérum.
Tyto produkty sama dlouhodobě používám a jsem nadšená! Vlasy jsou po nich opravdu krásné!
Dokonce – složení všech výše uvedených produktů je vhodné i v rámci CGM metody pro vlnité vlasy

Pokud vás vlasy trápí – jejich nadměrné vypadávání, řídnutí, zhoršená kvalita…určitě si zajděte na pobočku Vlasové kliniky. Opravdu, mohou vám tu velmi pomoci!

Objednat se do Vlasové kliniky můžete přímo přes web – přes tento odkaz.

Vlasovou kliniku najdete v Brně na Pekařské 393/33, nebo na dalších jejích pobočkách:

📍Uherské Hradiště

📍Zlín

📍Mladá Boleslav

📍Olomouc

📍Brno

📍Znojmo

📍PRAHA

ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / web
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / facebook
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / instagram