Doporučení – skvělý kolagen, co opravdu funguje – Popular French Collagen

Téma výživových doplňků se na mém blogu moc často neobjevuje – abych byla upřímná, sama se mu vyhýbám. Na trhu je totiž tak obrovská škála nejrůznějších produktů, kdy každý z nich slibuje zaručený efekt. A vyznat se v tom, který opravdu funguje, je opravdu těžké. Sama jsem v minulosti testovala poměrně dost takových „preparátů“, kdy výsledek stál za nic… A doporučovat něco, za co jen vyhodíte peníze…opravdu nechci. 
Tentokrát mám pro vás ale tip, o kterém jsem skutečně přesvědčena, že je skvělý a přínos opravdu má. Jedná se o kolagen české výroby od brněnské značky Popular – Popular French Collagen. Tento kolagen už užívám téměř měsíc a příznivých účinků si velmi všímám. Jsou znatelné jak na kvalitě vlasů, nehtů, tak i pokožky – i ta moje hluboká mračivá vráska na čele se zdá být lepší. :)
Vyzkoušejte – jsem si jistá, že budete z výsledku nadšení.
Mimo to, na e-shopu https://www.popularstore.eu máte s kódem MISA15 slevu 15%!

Vybrat si v dnešní době, kdy je trh doslova přesycený nabídkou nejrůznějších preparátů takový, který zaručeně funguje…to je téměř nemožné. Tedy, pokud nemáte přímé doporučení.
I já sama mám v tomto směru řekla bych až bohaté zkušenosti – v minulosti jsem testovala tolik přípravků, produktů…kdy skutečně všechny slibovaly vždy 100% efekt a účinek, který se ale často vůbec nedostavil…

Takže jsem v tomto směru opravdu skeptická a i na můj blog se téma výživových doplňků často nedostává…

Nicméně, tentokrát udělám výjimku a jeden přípravek, o kterém jsem sama přesvědčená, že skutečně funguje, vám představím a tím i doporučím!

Jedná se o vysoce kvalitní kolagen s celou řadou účinných složek od brněnské značky PopularPopular French Collagen. Sama jsem byla opravdu překvapená, po jak krátké době a jak intenzivně se dostavil příznivý efekt.

Ano, kolagenů je na trhu opravdu nespočet, všechny slibují ten nejlepší efekt… I kolagenů jsem testovala poměrně dost a až na jeden to bylo vždy o ničem. Nicméně tento kolagen od brněnské značky Popular mě doslova nadchnul. Upřímně, také jsem nečekala „velké zázraky“, ale už po pár dnech jsem si začala všímat patrného zlepšení – na pokožce, kvalitě vlasů i nehtů.

Jak možná víte, kolagen je látka našemu tělu vlastní, jejíž produkce ovšem věkem klesá. Je tedy velmi vhodné kolagen tělu doplňovat. Dostatek kolagenu má totiž příznivý účinek na kvalitu vlasů, nehtů, zlepšuje stav pokožky – podílí se na její elasticitě, hutnosti. Kolagen je také zásadní pro dobré fungování kloubů, šlach, chrupavek… Proto, kolagen bychom měli opravdu užívat – a to zejména my, ženy. Na pokožce je totiž efekt znát, dokonce se mohou zmírnit vrásky…

Já sama jsem zatím stále příznivcem přirozeného stárnutí, absolutně se vyhýbám veškerým invazivním zákrokům. Je mi 40 let a v životě jsem nebyla na  botoxu, výplních… Ale samozřejmě o sebe pečuji, a to jak zvenku, tak zevnitř – a kolagen je dle mého naprostou nutností.

Z efektu Popular Frech Collagenu od značky Popular jsem nadšená! Užívám jej cca měsíc a sama vnímám lepší pleť – jak píšu v úvodu, i moje mračivá vráska na čele zdá se být méně hluboká. :) I vlasy se zdají lepší, více lesklé, bohatší a vnímám také pevnější nehty. Zkrátka, jsem přesvědčená, že tento kolagen funguje!

Značka Popular nabízí více zajímavých produktů – některé vám i do budoucna představím. Klíčové je pro tuto značku složení, založeno na vysoké kvalitě a vysoce účinných látkách.
Popular French Collagen obsahuje kolagen rybí, který je pro naše tělo velmi dobře vstřebatelný (na rozdíl třeba od kolagenu vepřového, nebo hovězího).

Hlavní aktivní látkou je patentovaný premium fish collagen NATICOL-HPMG z jižní Francie, produkt je ale vyrobený v ČR. Účinnost potvrzuje i velmi vysoký obsah tohoto mořského kolagenu (přes 5000mg) v denní dávce – mimo to, efekt má i vysoký podíl kyseliny hyaluronové (132mg).

Mimo to, Popular French Collagen obsahuje i celou řadu dalších prospěšných látek a vitamínů – například kyselinu listovou, vitamíny B1, B2, B3, B6, vitamín E, železo, MSM – organickou síru, která se opět podílí na stavu nehtů, vlasů i pokožky.

Zkrátka, složení tohoto kolagenu je super prémiové – navíc zcela bez přídavných látek, cukrů, sladidel… Kolagen krásně voní po mangu, ve vodě se dobře rozpouští.
Denní dávka je cca 1 polévková lžíce prášku na 2 dl vody.

Dámy (pánové samozřejmě také) – vyzkoušejte tento kolagen, je opravdu skvělý! Uvidíte, že příznivý výsledek na sebe nenechá dlouho čekat… ;)
Na e-shopu www.popularstore.eu můžete pak využít i můj slevový kód MISA15 na 15% slevu na nákup. 

ODKAZ: POPULAR STORE / web, e-shop
ODKAZ: POPULAR STORE / facebook
ODKAZ: POPULAR STORE / instagram