Paul Kalkbrenner, legenda taneční scény a hvězda filmu Berlin Calling, 2. března poprvé v Brně!

JEDNA Z NEJVĚTŠÍCH HVĚZD TANEČNÍ SCÉNY PAUL KALKBRENNER, KTERÝ HRÁL PRO 400 000 LIDÍ NAJEDNOU, MÍŘÍ S NOVÝM ALBEM DO BRNA!

Jeho honoráře jsou třikrát vyšší oproti zavedeným jménům i legendám taneční scény. Kromě lámání hitparádových rekordů, vyprodávání arén po celé Evropě a úspěšných amerických turné po boku hvězd jako jsou Iggy Pop nebo Nicki Minaj, se věnuje i herectví. Právě hlavní role v „berlínském Trainspottingu“ – snímku Berlin Calling, ke kterému vytvořil i soundtrack, z něj v roce 2008 udělal přes noc hvězdu první velikosti.

Řeč je o Paula Kalkbrennerovi, který se po letošním úspěšném koncertě na festivale Colours of Ostrava na jaře znovu vrátí do České republiky. V sobotu 2. března 2019 zahraje poprvé v Brně, konkrétně v Zoner Bobyhall. S sebou přiveze aktuální album Parts of Life v koncertním provedení. Jeho vystoupení „live in concert“ potrvá déle než 3 hodiny. Posluchači se mohou těšit také na zahraniční umělce z Kalkbrennerova labelu i domácí špičku. Vstupenky jsou od tohoto týdne exkluzivně v předprodeji TicketLIVE.

Kromě celého světa je Paul Kalkbrenner velice populární i v rodném Německu. V roce 2014 Paula oslovila německá vláda, aby hrál hlavní show před slavnou Braniborskou bránou, na počest pětadvacátého výročí od pádu berlínské zdi. Právě tam na jeho hudbu tančilo 400.000 lidí, což byl významný milník v jeho kariéře.

ODKAZ: PAUL KALKBRENNER PARTS OF LIFE, 2. 3. 2019 BRNO – událost na facebooku
ODKAZ: PAUL KALKBRENNER PARTS OF LIFE, 2. 3. 2019 BRNO – předprodej vstupenek