Parfémové novinky pro tento podzim!

Zajímají vás novinky ve světě parfémů? Pak určitě mrkněte na můj článek, o některých vám totiž napíšu… Pokud hledáte třeba tip a inspiraci, kterou novou vůni si pořídit – doporučím vám i dvě božské novinky, které jsem sama otestovala. Čtěte dál…

Parfémy miluji! Mám jich doma už pěknou sbírku a vybírám a používám je podle nálady, chuti, oblečení, nebo i ročního období.

Mezi svými parfémy mám oblíbené stálice, kterým jsem věrná už hezkých pár let – a věřím, že je ani do budoucna nevyměním.
Mým jednoznačně TOP parfémem je pánský Abercrombie & Fitch Fierce – za mě je tato vůně spíš unisex, ale nesmírně podmanivá a skvělá, mohou ji bez obav používat i ženy.
Skvělou vůní – a jak jsem již postřehla, oblíbenou i mezi vámi, je pak opět pánský Clinique Happy For Men, o tom jsem vám zde už několikrát psala.

Ale, pojďme na novinky! A že jich opět je – na www.notino.cz najdete opravdu obrovskou škálu parfémových novinek, stačí si jen vybrat. Ovšem, pokud nevíte, jak tyto vůně voní, je fajn dát i na doporučení ostatních. ;)

Právě dvě novinky vám chci doporučit také já! Tou první je Issey Miyake Nectar d’Issey Première Fleur. Značka Issey Miyake má své vůně obecně velice zajímavé, netypické a zcela charakteristické – nejsou jim podobné žádné jiné.

A přesně to platí i pro tuto novinku! Jedná se o lehčí, svěží vůni, kterou ocení zejména milovnice květinových, či ovocných parfémů.
Primární jsou zde tóny květin, ale i pižma, v kombinaci je to moc zajímavá vůně. Je nevtíravá, velice příjemná!

Druhou novinkou, o které vám chci napsat, je pak Victoria’s Secret Bombshell Oud! Musím říct, že značka Victoria’s Secret nabízí velice zajímavé vůně – pár jsem jich testovala i přímo v jejich obchodě v zahraničí a mnohé byly opravdu super!

Tato novinka – Victoria’s Secret Bombshell Oud je typově už mnohem sinějším parfémem, než výše zmiňovaný od Issey Miyake. Vůně je příjemná a opět potěší zejména nositelky květinových parfémů.

Jaké jsou další zajímavé novinky ve světě parfémů, které by vám neměly uniknout?

Určitě vyzkoušejte parfém Lancôme Idôle Aura! Zajímavou novinku pak představila také značka Gucci – Gucci Flora Gorgeous Gardenia, je to květinová vůně s ovocnými tóny.

Pány by mohl oslovit Paco Rabanne Phantom – mimochodem, tento parfém má božský designový flakon! Hodí se i coby tip na jedinečný dárek.

Moc se také těším, až vyzkouším novinku DIOR Sauvage Elixir – předchůdce Sauvage byl jedinečný a opět jsem si ho od manžela „půjčovala“. :)

A jaký oblíbený parfém máte právě vy? Moc ráda si přečtu vaše tipy! ;)

Všechny výše uvedené parfémy koupíte na Notino.cz.