Parfémová letní novinka od značky Karl Lagerfeld

Světoznámý módní návrhář je tu opět s novinkou a limitovanou edicí svých vůní. Karl Lagerfeld je ve světě módy pojem a stejně tak si stojí v kosmetické branži. Jeho vůně patří mezi nejprodávanější a nejoblíbenější v parfumeriích.

Svůj první parfém představil teprve v loňském roce a na trhu už má své pevné místo, těší se velké oblibě. Karl nemyslí jen na ženy, ale vždy je souběžně uveden na trh dámský i pánský parfém. Je to součást jeho filozofie, jednu vůni pro ni, jednu pro něj! Takže si s partnerem můžete pořídit parfém ze stejné edice!

Tentokrát se jedná o letní limitovanou edici nazvanou PARADISE BAY.

Karl jako módní návrhář si nechal záležet nejen na vůni, ale i na flakonu, který vypadá opět jako šperk.

image

Pro dámy tentokrát zvolil broskvovou barvu flakonu, která Vám připomíná léto a svěžest. Samotný parfém je pak fresh, svěží, sladká vůně. Zářivá ženská vůně PARADISE BAY je kombinací ovoce, jako je liči, ananas, broskev a dále je tu patrný jasmín, magnolie a růže. Kompozici zakončuje pohlazení vanilky, santalové dřevo a pižmo. Letní, dovolenková vůně jako vyšitá!

image

Pro pány je tu parfém v temně modré sexy barvě, kterou Karl miluje. Pro vůni byla zvolena kompozice dřeva a kapradí, zůstal kontrast bergamotu a lístků fialky, jako v originální edici. Podtržen je novou svěžestí a energií zelené máty, jablka a borůvek. Velice znatelný je takový ten konec, já tomu říkám „dočich“, a to v podobě kašmírového dřeva. Určitě si Vás díky této přitažlivé vůni každý všimne.

Tyto dva parfémy patří neodmyslitelně k sobě a krásně se dopňují.

Vůně značky KARL LAGERFELD koupíte v parfumeriích Marionnaud, Douglas, FAnn a na eshopu salonu SENSUALITE.