Pánové, inspirace pro vás! Tip na skvělý barber salon v Kyjově – Prostě Barber!

Pánové, můj následující článek bude patřit hlavně vám – mám pro vás totiž zajímavý tip! Máte svého barbera, který se stará o váš zevnějšek, tedy o účes a úpravu vousů…? Myslím, že pro muže je dobrý barber službou doslova „za odměnu“. V barber salonu totiž můžete strávit opravdu moc příjemný čas, který si užijete – a navíc budete odcházet spokojení s tím, jak vypadáte. Chci vám doporučit jeden skvělý barber salon, tentokrát mimo Brno, v Kyjově. Právě zde si známý nedávno otevřel salon stručně a výstižně pojmenovaný „Prostě Barber“. Lukáš se tu dokonale postará o úpravu vlasů, vousů, doporučí vám, jak o svůj zevnějšek pečovat i doma. A má to zde vyladěné do nejmenších detailů! Salon má nádherné prostory, dáte si tu drink, kávu, domácí limonády…popovídáte si o všech těch „chlapských záležitostech“ :), zkrátka – jsem si jistá, že se budete rádi vracet. Mimochodem – i když nejste přímo z Kyjova, myslím, že se vyplatí do salonu Prostě Barber i zajet, nebudete litovat. ;) Mám pro vás malou reportáž i s fotkami – mrkněte!

Stejně, jako my, ženy, si vážíme své kadeřnice, tak i pro pány je dobrý barber člověkem, ke kterému se rád vrací. Barber salony se těší mezi pány oblibě už hezkých pár let a vlastně se není ani čemu divit. Tyto salony jsou jakýmsi, s nadsázkou řečeno „pánským teritoriem“, kde se na pány v ohledu jejich image výhradně zaměřují.

Pánové si pro své vlasy, vousy a jejich úpravy totiž rozhodně zaslouží vlastní salony. Jak jsem se dozvěděla, mužské vlasy jsou totiž od ženských diametrálně odlišné a vyžaduji i jinou péči, stejně tak i vousy. Zkrátka, pánové by do barber salonu bez výjimky chodit měli – rozhodně zde totiž služby ocení a uvítají.

Tip na dobrého barbera vám chci předat i prostřednictvím svého článku – chci vám představit salon Prostě Barber, který si známý nedávno otevřel v Kyjově. Inspirace i na mimobrněnské podniky, obchody, služby…na můj blog také patří, vím, že mě sleduje i mnoho z vás z různých koutů Moravy. Ovšem jak píšu v úvodu, k barberovi Lukášovi do Kyjova se určitě vyplatí i zajet!

Sama jsem se nedávno v salonu Prostě Barber byla mrknout, zrovna tu měl Lukáš klienta, který byl ochotný a souhlasil s tím, že se objeví na mých fotkách – děkuji! :) Salon Prostě Barber vás rozhodně zaujme od prvního momentu, kdy sem vstoupíte. Krásné, designové prostory vyladěné do každého detailu – prioritou zkrátka je, abyste se tu cítili komfortně a svůj čas strávený tady si užili.

Samozřejmostí zde je i drobné občerstvení – káva, drink z nabídky kvalitních alko nápojů, nebo domácí limonáda… V salonu vládne pohodová, uvolněná atmosféra, komunikace probíhá na přátelské a nenucené bázi, prostě téměř jako doma v „obýváku“. :)

Věřte, pánové se sem často těší i na to, že si s Lukášem během práce i fajn „pokecají“. :) Barber je pro některé i něco, jako „psycholog“, samozřejmě berte s nadhledem, ale jistě víte, jak to funguje třeba v kadeřnictvích – i my, ženy se tady rády svěříme se vším možným. :)

To hlavní – služby v salonu Prostě Barber! Samozřejmě se tu Lukáš precizně postará o úpravu vašeho zevnějšku, tedy vlasů i vousů. Pokud vy sami nemáte o svém účesu jasnou představu, Lukáš vám doporučí to, co vám bude slušet a co si hlavně budete také snadno upravovat doma.

Pokud vás trápí i problémy s vlasy – třeba nadměrné vypadávání, můžete se pobavit i na toto téma. Lukáš má v salonu vhodné produkty i pro domácí péči, různá séra proti vypadávání…nechejte si poradit.

Péče o vousy tady také probíhá tak, jak má a jak vám v běžném kadeřnictví nikdo rozhodně nenabídne.. Vousy se napařují, sestříhávají, holí…no, my ženy tomu asi úplně nerozumíme, ale je to proces, který je fajn nechat si udělat od profíka. :)

Mimochodem, vousy si mohou pánové nechat v salonu Prostě Barber také nabarvit, čehož zde i často využívají.

I já jsem se v salonu Prostě Barber, když jsem sledovala Lukáše při práci, cítila fajn. Probrali jsme různá témata a já se dozvěděla spoustu zajímavostí o tom, jak vlastně o zevnějšek pánů pečovat. Prostě Barber je salon, který byste – pánové – měli znát. A co lépe, stavte se sem, vyzkoušejte. Jsem si jistá, že se budete rádi vracet, třeba i pro ten pohodový čas, který si tady rozhodně užijete.

Rezervovat se můžete do salonu Prostě Barber přes rezervační systém, viz link níže. 

Salon Prostě Barber najdete v Kyjově na Jungmannově 1310/10.

ODKAZ: PROSTĚ BARBER / rezervační systém
ODKAZ: PROSTĚ BARBER / facebook 
ODKAZ: PROSTĚ BARBER / instagram