Ovoce, mošty a další kvalitní potraviny od regionálních dodavatelů v podnikové prodejně Sadů Starý Lískovec

Víte, že v areálu brněnských Sadů Starý Lískovec najdete i podnikovou prodejnu, kde si můžete nakoupit – zejména tedy kvalitní ovoce přímo ze sadů? Právě ovoce je opravdu v prémiové kvalitě – a často i ve kvalitě BIO. Mimo ovoce tu rozhodně doporučuji mošty, nyní je k mání i burčák! Mimo to zde pořídíte i další ovoce a zeleninu, pečivo, mléčné výrobky, uzeniny…od regionálních dodavatelů. Funguje zde i bezobalový prodej vybraných potravin! A ceny jsou zde – ve srovnání s obchody klasických řetězců – velmi přijatelné, zejména tedy co se ovoce týká. Pozvánkou do této prodejny vám může být i můj následující článek se spoustou fotek.

I když s příchodem podzimu Sady Starý Lískovec pro veřejnost brzy ukončují samosběry, provoz zdejší podnikové prodejny je celoroční, můžete se sem tedy kdykoliv zastavit. Samozřejmě – v otevírací době, která je PO-PÁ 8:00 – 18:00, SO 8:00 – 12:00.

Podniková prodejna je v areálu zřízena samozřejmě zejména z důvodu možnosti prodeje kvalitního ovoce ze sadů i jednotlivcům, zákazníkům – a to za příznivé ceny. Jak jsem psala, ovoce zde nakoupíte rozhodně výhodněji, než v běžných obchodech.

A cena není jediným pozitivem, tím hlavním je kvalita ovoce, která je skutečně špičková. Některé odrůdy jablek i hrušek zde nakoupíte také v BIO kvalitě, letos v sadech celkově zvýšili podíl právě tohoto BIO ovoce.

Jablka, hrušky i další ovoce si v podnikové prodejně můžete nakoupit na váhu, množství není nijak limitováno.
Mimochodem, jablka zde koupíte celoročně, skladují je ve vyhovujících podmínkách, které na jejich kvalitě i chuti nic neuberou.

Určitě vám tu doporučuji vyzkoušet jejich mošty – a to zejména ty stáčené, nepasterizované! Tyto mošty si můžete načepovat přímo v obchůdku do pet lahví, buď vlastních, nebo jsou tu pro vás k dispozici.

Mošty si tu můžete koupit také balené, ty už jsou ovšem pasterizované. Tyto mošty jsou buď čisté – jablečné, nebo s příměsí dalšího ovoce. Také jsem vyzkoušela a jsou skvělé!
Můj tip – vyzkoušejte zde i sycený jablečný mošt bez alkoholu od české značky Champi!

Aktuálně je zde k mání i stáčený burčák!

Výběr dalšího ovoce ze sadů v podnikové prodejně je dán samozřejmě dostupností v dané sezóně.

V obchůdku pak koupíte i další ovoce – buď dodané ze sadů, nebo i od externích dodavatelů. Seženete zde i výběr druhů zeleniny.

Mimo to, v obchodě v sadech koupíte i pečivo od oblíbeného Pekařství Makovec – jistě vám nemusím představovat.

Zmínit musím i výběr knedlíků, uzenin a sýrů – opět od malého regionálního dodavatele.

V obchodě pak funguje i bezobalový prodej vybraných druhů potravin.

Zastavte se do podnikové prodejny pro ovoce, mošty a další kvalitní potraviny! Určitě budete s výběrem i cenami spokojení.

Sady Starý Lískovec najdete v Brně – Starém Lískovci na ulici Martina Ševčíka 46.

ODKAZ: SADY STARÝ LÍSKOVEC / web
ODKAZ: SADY STARÝ LÍSKOVEC / facebook
ODKAZ: SADY STARÝ LÍSKOVEC / instagram