Oslavte svátek lástky – 1. máj – s výborným jídlem na překrásném místě! Pozvánka do hotelu & restaurace Kounický dvůr!

Byl pozdní večer, první máj, večerní máj, byl lásky čas… Ano, už od nepaměti patří právě první květnový den k oslavě lásky! K tradičnímu zvyku tohoto dne patří polibek pod rozkvetlou třešní, mnoho lidí si tento volný den užívá i na výletech – na krásná místa a třeba i za něčím dobrým k jídlu. Láska přece prochází žaludkem! :) Proto, mám pro vás tip, kde si prvomájový den doslova vychutnáte všemi smysly! Ráda bych vás totiž pozvala do kouzelného hotelu a restaurace, do Kounického dvora v Dolních Kounicích. Právě zde si totiž pro vás připravili jedinečné tříchodové menu pro dvě osoby, které se bude podávat pouze 1. května. Pozor – rezervace předem nutná (přes email info@kounickydvur.cz, nebo telefonicky na čísle (+420) 730 825 882). Pochutnáte si na marinovaném pstruhovi, na výběr máte dále mezi kuřecím supreme s chřestem a krémovým rizotem a hovězím flank steakem, coby dezert se bude podávat „horká láska“ – Pavlova s rebarborou a malinami!
Oslavte 1. máj v nádherném prostředí a s dobrým jídlem!

Kounický dvůr, hotel & restaurace, je výjimečná novinka z loňského roku, kterou najdete jen opravdu kousek od Brna, v Dolních Kounicích. Kdo tu ještě nebyl, vřele doporučuji napravit – jsem si jistá, že vás právě toto místo nadchne stejně, jako mě.

Ony už i Dolní Kounice samy o sobě jsou místem přímo magickým, což je dáno samozřejmě i historií, křesťanskými i židovskými památkami – nachází se zde proslulý klášter Rosa Coeli, hrad a zámek Dolní Kounice, v okolí je i mnoho vinařství a dalších zajímavých turistických cílů. Zkrátka – zajet si sem na výlet není vůbec špatný nápad! Zvláště nyní, na jaře – v tak krásném počasí.

Do Dolních Kounic vás chci také pozvat, konkrétně do zmiňovaného hotelu & restaurace Kounický dvůr, který jsem vám zde mimochodem už představila (více ZDE). Je to zde ideální pro uspořádání akcí nejrůznějšího typu, ať už se jedná o svatby, oslavy, firemní akce… Jsou zde pro tyto účely skvěle vybavení – nechybí tu multifunkční sál, hotel, kde se hosté mohou ubytovat, vinný sklep, restaurace, venkovní prostory… Více o možnostech pořádání akcí v Kounickém dvoře – v mém článku ZDE.

Tentokrát vás chci ovšem pozvat hlavně za dobrým jídlem! Restaurace v Kounickém dvoře je totiž přímo vyhlášená, vaří zde výborně!

Koncepcí jídel se zde drží převážně české gastronomie, ovšem v moderním pojetí – ochutnáte zajímavá spojení ingrediencí, netradiční obdoby tradičních specialit…, a to pod taktovkou známého Jakuba Škaroupka (možná pamatujete z brněnských podniků Atelier, nebo Na břehu Rhony…).

Pro hosty tu také často připravují různé gurmánské menu v rámci speciálních akcí!
Tou nejbližší bude právě „prvomájové menu pro dva“ – toto tříchodové menu se bude podávat pouze 1. května. Přímo se tedy nabízí oslavit tento překrásný den se svou drahou polovičkou zde – a s dobrým jídlem!

První máj je – řekla bych – „českým valentýnem“, je to svátek lásky a všech zamilovaných. Právě v tento den si lidé užívají čas se svými drahými polovičkami, nesmí chybět políbení pod rozkvetlou třešní, potěší i hezký výlet a samozřejmě, dobré jídlo také nesmí chybět!

Proto, udělejte si prvomájový den cestu do Dolních Kounic, zajděte si na procházku v okolí a stavte se také do Kounického dvora – na výborné prvomájové menu! Určitě nebudete litovat!

Pochutnáte si na marinovaném pstruhovi, na výběr máte dále mezi kuřecím supreme s chřestem a krémovým rizotem a hovězím flank steakem, coby dezert se bude podávat „horká láska“ – Pavlova s rebarborou a malinami!

Rezervace prvomájového menu pro dva – přes email info@kounickydvur.cz, nebo telefonicky na čísle (+420) 730 825 882.

ODKAZ: 1. MÁJ V KOUNICKÉM DVOŘE / událost na Facebooku

Hotel a restauraci Kounický dvůr najdete v Dolních Kounicích na Masarykově nám. 63/5.

ODKAZ: KOUNICKÝ DVŮR / web
ODKAZ: KOUNICKÝ DVŮR / facebook
ODKAZ: KOUNICKÝ DVŮR / instagram